Κροατία: Τα κοστούμια των Let 3 θα παραμείνουν τα ίδια!

Χθες κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του “Mama ŠČ“, του τραγουδιού των Let 3 με το οποίο θα εκπροσωπήσουν την Κροατία στη Eurovision 2023 τον ερχόμενο Μάιο. Αφού προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της Κροατίας, HRT, ο γνωστός Κροάτης σκηνοθέτης Radislav Jovanov Gonzo που ανέλαβε το βίντεο κλιπ της Κροατικής συμμετοχής δήλωσε:

“Δείχνουν πόσο σημαντικό είναι το αντιπολεμικό μήνυμα με τον αληθινό και μοναδικό τους τρόπο. Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος στην Ευρώπη και το BBC είναι ότι πρόκειται για ένα δυνατό συγκρότημα με μακρά παράδοση εμφανίσεων τόσο στο θέατρο όσο και σε συναυλίες και ότι δεν δημιουργήθηκαν μόνο για τη Eurovision”.

Ο πρώτος frontman του συγκροτήματος, Damir Martinović Mrle, έριξε φως σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει με τα κοστούμια των Let 3 στην παρουσίαση του “Mama ŠČ” τον Μάιο:

“Τα κοστούμια θα παραμείνουν τα ίδια γιατί είναι πολύ όμορφα για εμάς, γιατί έχουν ήδη γίνει αναγνωρίσιμα, οπότε δεν θα αλλάζαμε τίποτα από εκεί – φτιάξαμε αυτά τα όμορφα κοστούμια – τα έραψε για εμάς η φίλη μας από το Σαράγεβο, την λένε Lejla Hodžić και με αυτόν τον τρόπο την ευχαριστούμε. Το ότι όλη η περιοχή φτιάχνει κοστούμια για εμάς, αυτό είναι υπέροχο!”

Ο δεύτερος frontman του συγκροτήματος, Zoran Prodanović Prlja, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ύπαρξη των πυραύλων και των ετικετών τους:

“Οι πύραυλοι θα παραμείνουν, και τώρα σχετικά με τις ετικέτες – κάποιος που έχει χρήματα μπορεί να μας υποστηρίξει ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε τη φωτογραφία του στην ετικέτα”.

Οι Let 3 κέρδισαν τον Κροατικό εθνικό τελικό Dora 2023 και επομένως το εισιτήριο για το Λίβερπουλ. Η Κροατία θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις Μαΐου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό της βραδιάς. Δείτε το επίσημο βίντεο κλιπ του “Mama ŠČ“:

Πηγή: ESCbubble

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *