Λιθουανία: Ξεκίνησαν οι πρόβες για το Λίβερπουλ!

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της Monika Linkytė για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision στο Λίβερπουλ, όπως η ίδια αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, κοινοποίησε φωτογραφίες της από ένα studio χορού στο οποίο χρησιμοποιούνταν ως σήμανση η σκηνή που θα εμφανιστεί στο Λίβερπουλ, με σκοπό την σωστή χωροθέτηση της ίδιας.

Η Linkytė, πέραν από τις πρόβες για την εμφάνιση της στη Eurovision τον Μάιο, τον προσεχή καιρό έχει επιβεβαιώσει και την παρουσία της στα ακόλουθα Eurovision Pre-Parties:

  • Barcelona Eurovision Party
  • Eurovision In Concert 2023
  • London Eurovision Party
  • PrePartyES 2023

Η Monika Linkytė δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για τη συμμετοχή της στον επερχόμενο διαγωνισμό, ενώ δεν θα είναι η παρθενική της εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision, έχοντας εκπροσωπήσει ξανά τη Λιθουανία το 2015 σε ντουέτο με τον Vaidas Baumila και το “This Time”, τερματίζοντας στην 18η θέση.

Υπενθυμίζουμε πως η Monika Linkytė κέρδισε το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας της στη Eurovision με τη νίκη της στο Pabandom iš naujo! 2023, την εθνική επιλογή της Λιθουανίας και θα εμφανιστεί με το τραγούδι της “Stay” στο 2ο μισό του 2ου ημιτελικού στις 11 Μαΐου.

Πηγή: eurovoix.com

Θα καταφέρει η Monika Linkytė να φέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη χώρα της στον τελικό; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Λιθουανίας στη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *