Νορβηγία: Με αλλαγές η Alessandra στο Λίβερπουλ – Στόχος η νίκη!

Ο Stig Karlsen, ο άνθρωπος που είναι πίσω από το Melodi Grand Prix του NRK, καθώς και ο αρχηγός της αποστολής της Νορβηγίας, στον διαγωνισμό, μίλησε για τα σχέδια τους τον Μάιο στο Λίβερπουλ.

Σε συνέντευξη του στον ιστότοπο escnorge.no, αποκάλυψε ότι αναμένονται σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση της Alessandra, ενώ οι προετοιμασίες για την Eurovision 2023, είναι πυρετώδεις.

Θα γίνουν αλλαγές στους χορευτές για την Eurovision. Υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες στη Eurovision από ό,τι στο MGP και τα περισσότερα από τα φωνητικά πρέπει να είναι ζωντανά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το NRK αυτή τη στιγμή κάνει οντισιόν για να βρει κατάλληλους χορευτές που να είναι καλοί και στο τραγούδι και στο χορό ταυτόχρονα. Επίσης, θα χρησιμοποιηθεί και ο μεγάλος τοίχος LED. Η εμφάνιση θα είναι μια πιο δυναμική έκθεση φωτός.

Αλλαγές στο ίδιο το τραγούδι;

Ο Stig Karlsen ανέφερε ότι σκέφτηκαν να επεκτείνουν το τραγούδι ή να κάνουν μερικές αλλαγές σε αυτό, καθαρά μουσικά, καθώς η διάρκεια του κομματιού είναι μόνο 2 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν αποφασίσει ακόμα.

Το NRK επιθυμεί τη νίκη

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η χώρα αποτελεί ένα από τα τραγούδια που διεκδικούν την νίκη στο φετινό διαγωνισμό, με τον ίδιο να δηλώνει ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, είναι έτοιμοι να φέρουν την διοργάνωση ξανά στη Νορβηγία.

Η Alessandra με το Queen of Kings, αποτελεί μια από τις συμμετοχές που έχουν τραβήξει τα βλέμματα των φαν και όχι μόνο και θα διεκδικήσει σίγουρα μια πολύ καλή θέση για τη χώρα της τον Μάιο στο Λίβερπουλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2023!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kyr
    Kyr says:

    Ωραία συμμετοχή της Νορβηγίας και φέτος! Θα πάει ψηλά, ιδίως στο televoting! Θεωρώ ότι και οι 3 μεγάλες σκανδιναβικές χώρες θα βρίσκονται αν όχι ΤΟΡ-5, σίγουρα ΤΟΡ-10, με τις άλλες 2 να έχουν σαφώς προβάδισμα ακόμα και για νίκη! Συγχαρητήρια που δεν εφησυχάζουν και παρόλο που διοργάνωσαν ωραίο εθνικό τελικό, ψάχνονται για τελειοποίηση της εμφάνισής τους… Αυτό να γίνει παράδειγμα σε μερικούς μερικούς Δημόσιους Ραδιοτηλεοπτικούς Φορείς, ονόματα δε λέμε…

    Απάντηση
  2. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Σε μία μαύρη μέρα για τον τόπο μας, θα επιλέξω να σχολιάσω στο άρθρο…

    Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΟ τραγούδι και υπέροχη τραγουδίστρια.

    Μακάρι, μέσα από την καρδιά μου, να είναι εκείνη και η Νορβηγία που θα πανηγυρίσουν το ξημέρωμα της 14ης Μαΐου!

    Απάντηση
  3. Λάιος
    Λάιος says:

    Μάλλον είμαι στη μειοψηφία ή και ο μόνος… αλλά το θεωρώ άθλιο σαν τραγούδι. Ένα μάτσο κλισέ. Μάλλον το 2000 ξανάρχεται μουσικά. Ακόμη και οι μετριότατοι KeiiNO καλύτεροι ήταν (κατά τη γνώμη μου πάντα).

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Παρόλο που συμπαθώ την Alessandra κ τη συμμετοχή της, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα! Ας τ ακούν αυτά κάποιοι εδώ μέσα που παθαίνουν παράκρουση αμέσως μόλις ανέβουν λίγο τα decibel…

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *