Νορβηγία: Το NRK ανακοίνωσε τα ονόματα της επιτροπής για το “Adresse Liverpool”

Ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της Νορβηγίας NRK  μεταδίδει μια ειδική εκπομπή αφιερωμένη στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision κάθε χρονιά. Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει για το 2023, το ‘Adresse Liverpool’ θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου με τις πρώτες συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού. Κάθε εβδομάδα θα εξετάζονται περίπου 8 τραγούδια με τους κριτές να βαθμολογούν τα τραγούδια από ένα έως δώδεκα βαθμούς.

Προ ολίγου, το NRK έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την εκπομπή αλλά και τα ονόματα των διασημοτήτων που θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή και θα ψηφίσουν κατά την διάρκεια των τεσσάρων επεισοδίων του “Adresse Liverpool”. Την παρουσίαση της εκπομπής την έχει αναλάβει η Νορβηγίδα σχολιαστής Marte Stokstad, η οποία θα πλαισιώνεται από τους Ingeborg Heldal (μουσικός συντάκτης), Staysman (τραγουδίστρια και παρουσιάστρια) και Kevin Vågenes (κωμικός).

Το “Adresse Liverpool” θα αποτελείται από τέσσερα shows με έναν επιπλέον διάσημο κριτή να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή της εκπομπής. Οι ημερομηνίες μετάδοσης, οι πρόσθετοι κριτές και ορισμένες από τις χώρες που θα παρουσιάζονται είναι οι εξής:

  • 14 Απριλίου Kim Wigaard (συμμετείχε στο MGP), για την Τσεχία, τη Νορβηγία και τη Γαλλία.

 

  • 21 Απριλίου Agnete Husebye (YouTuber), για τη Σερβία, την Ουκρανία και τη Δανία.

 

  • 28 Απριλίου Amanda Tenfjord (Ελλάδα 2022) & Fawad Ashraf (πρώην κριτής της Eurovision), για την Ισλανδία, την Αυστρία και τη Γερμανία.

 

  • 5 Μαΐου Henrik Aasheim (αναπληρωτής επικεφαλής του Συντηρητικού Κόμματος), Linn Skåber (κωμικός και συγγραφέας), για τη Σουηδία, τη Φινλανδία και τη Μολδαβία

Όπως πάντα, θα υπάρχει μια κριτική επιτροπή κοινού που θα ψηφίζει σε κάθε ένα από τα shows με επικεφαλής τον Jim Ødegård Pedersen. Επιπλέον επιβεβαιώθηκε ότι ο Marte Stokstad θα επιστρέψει στον θάλαμο σχολιασμού του NRK για τη Eurovision 2023 και θα τον ακούσουμε τον Μάιο από το Λίβερπουλ.

Πηγή: Eurovoix.com

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις  στην Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *