Σουηδία: Η γενική πρόβα για τον Τελικό του Melodifestivalen 2023!

Ξεκίνησε η γενική πρόβα του Μεγάλου Τελικού του Melodfestivalen 2023. Ο τελικός για άλλη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Friends Arena της Στοκχόλμης και εμείς το παρακολουθούμε ζωντανά μέσα από τη Friends Arena  και θα σας μεταφέρουμε όλα όσα θα δείτε ζωντανά αύριο.

Δεν έχετε παρά να ανανεώνεται το άρθρο κάθε τόσο, για να διαβάζετε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας!

Οι παρουσιαστές του Melodifestivalen για φέτος, θα είναι για άλλη μια φορά, η παρουσιάστρια Farah Abadi και ο παρουσιαστής Jesper Rönndahl.

Η γενική πρόβα του Τελικού:

1.Where You Are (Sávežan) – Jon Henrik Fjällgren, Arc North feat. Adam Woods

Πρώτη συμμετοχή για τον μεγάλο τελικό η επιστροφή του Jon Henrik μετά το 2019. Η φετινή του προσπάθεια είναι πιο κοντά σε ποπ μονοπάτια και συνδυάζει το παραδοσιακό σουηδικό στυλ με έναν πιο ηλεκτρονικό ήχο, τύπου Avicii και Κeiino. Στη σημερινή τους πρόβα δεν βλέπουμε μεγάλες διαφορές από την εμφάνιση τους στον ημιτελικό και ταιριάζει απόλυτα για την έναρξη του μεγάλου πάρτι του τελικού. 

Photo: Andreas Papayiannakis

2.Rhythm Of My Show – Tone Sekelius

Επόμενη στη σκηνή η Tone από τον πρώτο ημιτελικό του φετινού Melodifestivalen! Με περισσότερη ενέργεια και νεύρο πραγματοποιεί μία πολύ καλή πρόβα, με άψογα φωνητικά και με αρκετές βελτιώσεις στα πλάνα και στον φωτισμό.

Photo: Andreas Papayiannakis

3.One Day – Mariette

Η Mariette έρχεται στον τελικό από τον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας. Μία διαφορετική επιλογή σε σχέση με τις άλλες απόπειρες της στον διαγωνισμό. Η εμφάνιση της είναι ίδια με αυτή του ημιτελικού, με το ίδιο ρούχο και πολύ καλή ερμηνεία όπως μας έχει συνηθίσει.

Photo: Andreas Papayiannakis

4.Air – Marcus & Martinus

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού  με μία πολύ καλή σκηνική εμφάνιση και άψογα φωνητικά χωρίς καμία αλλαγή από τον ημιτελικό. Το κοινό της αρένας ξεσηκώνεται και άνετα θα μπορούσε να ήταν η επόμενη συμμετοχή της Σουηδίας στο Λίβερπουλ.

Photo: Andreas Papayiannakis

5.On My Way – Panetoz

Άλλη μία ανεβαστική συμμετοχή του τελικού  με το συγκρότημα Panetoz. Πολύχρωμο σκηνικό, άρτια φωνητικά και αρκετά άνετοι επί σκηνής. Μία συμμετοχή που δύσκολα θα κερδίσει αλλά εύκολα θα πήγαινε καλά στο κοινό της Σουηδίας.

Photo: Andreas Papayiannakis

6.Never Give Up – Maria Sur

Με αλλαγές ανεβαίνει στη σκηνή η Ουκρανή Maria Sur για την γενική πρόβα. Αρκετά κοντινά, πιο έντονος φωτισμός σε μωβ αποχρώσεις και η αλλαγή πλάνων όπως στην γέφυρα του τραγουδιού όπου η Maria γυρνά την πλάτη της στο κοινό και φάινεται η κατάμεστη αρένα με το φωτισμένο κοινό. Φωνητικά ήταν για μία ακόμη φορά άψογη!

Photo: Andreas Papayiannakis

7.Six Feet Under – Smash Into Pieces

Η μοναδική ροκ συμμετοχή του φετινού τελικού πραγματοποιεί μία άκρως επιτυχημένη πρόβα. Τα μέλη αλληλεπιδρούν περισσότερο μεταξύ τους, τα πλάνα είναι αρκετά πιο προσεγμένα. Στην γέφυρα έχουμε ένα αρκετά κοντινό στα μάτια του τραγουδιστή και μετά μία έκρηξη πυροτεχνημάτων ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τη συνολική τους εμφάνιση!

Photo: Andreas Papayiannakis

8.Where Did You Go – Kiana

Aπό τον πέμπτο ημιτελικό έρχεται η νεαρή Kiana στην παρθενική της εμφάνιση στον διαγωνισμό. Μία εμφάνιση ίδια με αυτή του ημιτελικού με πολύ μικρές αλλαγές στα πλάνα. H ίδια είναι άνετη, χαμογελαστή και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στο φωνητικό  κομμάτι.

Photo: Andreas Papayiannakis

9.Släpp alla sorger – Nordman

Άλλη μία συμμετοχή από τον πέμπτο ημιτελικό, όπου κατάφερε να βρεθεί στον τελικό είναι αυτή των Nordman με το “Släpp alla sorger”, εξ ολοκλήρου στα σουηδικά. Χωρίς καμία αλλαγή από το προηγούμενο Σάββατο, καταφέρνουν να ξεσηκώσουν το κοινό και ίσως κάνουν την έκπληξη στο televoting.

Photo: Andreas Papayiannakis

10.Tattoo – Loreen

H μεγάλη επιστροφή έγινε φέτος για τη Loreen με το Tattoo! Αποτελεί το απόλυτο φαβορί για τον αυριανό τελικό και το κοινό της χαρίζει το μεγαλύτερο χειροκρότημα της βραδιάς. Με πολύ μικρές αλλαγές στα πλάνα αλλά το ίδιος πάθος στην ερμηνεία, κλειδώνει τη θέση για τo Λίβερπουλ!

Photo: Andreas Papayiannakis

11.Mer av dig – THEOZ

Προτελευταία συμμετοχή για τον τελικό αυτή του νεαρού THEOZ! Με κόκκινο jacket αυτή τη φορά και ίδια χορογραφία με τον ημιτελικό, καταφέρνει να ξεσηκώσει την αρένα και να αποσπάσει μεγάλο χειροκρότημα. Ο THEOZ έχει το φανατικό του κοινό και σίγουρα θα τον υποστηρίξουν στην αυριανή ψηφοφορία.

Photo: Andreas Papayiannakis

12.Royals – Paul Rey

Τελευταία συμμετοχή για απόψε το “Royals”, με μικρές αλλαγές στον φωτισμό και στη σκηνοθεσία πραγματοποιεί μία άρτια πρόβα σε ένα τραγούδι που πήρε την απευθείας πρόκριση αλλά δύσκολα θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις του αυριανού τελικού.

Photo: Andreas Papayiannakis

Ποιος θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στο Λίβερπουλ; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια! Ραντεβού αύριο στις 21:00 ώρα Ελλάδος μέσα από το κανάλι του SVT για την απευθείας μετάδοση του Melodifestivalen!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *