Στεφανία: Με στόχο το τοπ 5 θέλει να επιστρέψει για την Ελλάδα!

Η Στεφανία, προσκεκλημένη στην Πολωνία, εμφανίστηκε στον εθνικό τελικό της χώρας και ερμήνευσε το “Last Dance“, τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2021.

Στο στούντιου του εθνικού τελικού, παραχώρησε συνέντευξη στο OGAE Azerbaijan όπου μίλησε για την εμπειρία της τόσο στην Junior όσο και στην ενήλικη Eurovision.

Μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε για μια ενδεχόμενη επιστροφή της στο διαγωνισμό και η ίδια απάντησε:

“Ελπίζω! Είναι φανταστικά και πλέον ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι να περιμένω από το διαγωνισμό γιατί το 2021 δεν περίμενα τίποτα! Πλέον μπορώ να αναμένω πράγματα, καταλαβαίνω πως δουλεύει η Eurovision!”

Έπειτα ρωτήθηκε για το αν θα πήγαινε με την Ολλανδία ή την Ελλάδα όπου δήλωσε:

“Γιατί όχι με την Ολλανδία; Αν με θέλουν! Και αν η Ελλάδα με ζητήσει εννοείται. Αλλά αν πάω πάλι δεν μπορώ να διαλέξω αλλά ελπίζω να με καλέσει η Ελλάδα. Θέλω να δώσω στην Ελλάδα του πόντους που θέλουν και αυτό είναι το τοπ5. Θέλω να δουλέψω σκληρά για την Ελλάδα!”

Η Στεφανία κατάφερε να φέρει την χώρα μας στο τοπ10 μετά από 9 χρόνια στα οποία η ψηλότερη θέση που είχε καταβάλει Ελληνική συμμετοχή ήταν η 19η. Η 18χρονή τότε ομογενής άνοιξε το δρόμο και για την Αμάντα, επίσης κορίτσι της ομογένειας, και κατάφεραν να φέρουν την Ελλάδα ξανά στην επιφάνεια της Eurovision!

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε τη Στεφανία ξανά στη σκηνή του διαγωνισμού;

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ
    ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ says:

    Μακάρι να ξανά πάει η Στεφανία με την Ελλάδα αλλά επειδή τα έχει σπάσει η dream team με την ΕΡΤ την βλέπω να πηγαίνει με την Ολλανδία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *