piqued jacks

Άγιος Μαρίνος: Η απάντηση της δημόσιας τηλεόρασης για τις αντιδράσεις στους Piqued Jacks!

Οι Piqued Jacks, νικητές της εθνικής επιλογής του Αγίου Μαρίνου, Una Voce per San Marino 2023, εμφανίστηκαν το Σάββατο στο πρώτο Eurovision pre-party της φετινής περιόδου, το Barcelona Eurovision Party 2023. Εκεί και κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, έλαβε χώρα το εξής λυπηρό περιστατικό.

Μερίδα των fans που παρακολουθούσαν σαν κοινό το event, άρχιαν να φωνάζουν το όνομα της Ronela Hajati, εκπροσώπου της Αλβανίας στη Εurovision 2022, καθώς και συμμετέχουσα στο UVPSM φέτος, που δεν κατάφερε ωστόσο να κερδίσει την εκπροσώπηση του μικροκράτους για το Λίβερπουλ.

Οι αντιδράσεις αυτές στη διάρκεια της εμφάνισης των Piqued Jacks, δεν πέρασαν απαρατήρητες, ενώ οδήγησαν και στη δημοσιοποίηση επίσημης απάντησης της δημόσιας τηλεόρασης του Αγίου Μαρίνου, RTV, στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επίσημη απάντηση αναφέρει τα εξής:

14 συμμετοχές από το ντεμπούτο του Αγίου Μαρίνου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και αυτή τη στιγμή είμαστε το μόνο μικροκράτος που επιβιώνει σε αυτήν την ολυμπιάδα της μουσικής. Ανεξάρτητα από τα μουσικά είδη που μας εκπροσωπούν κάθε χρόνο, στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας είναι πάντα η ΜΟΥΣΙΚΗ, η ΑΓΑΠΗ και ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Από τη στιγμή της άξιας νίκης τους στο UVPSM, οι δικοί μας Piqued Jacks και η ομάδα του management που του στελεχώνει έχουν καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για συνεργασία, η οποία και έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πνεύμα ομαδικότητας.

Το κράτος του Αγίου Μαρίνου είναι υπερήφανο να εκπροσωπείται από 4 υπερταλαντούχους και νέους μουσικούς με εξαιρετικό στιλ, ενθουσιασμό και με μεγάλη αγάπη και σεβασμό απέναντι σε όλες τις κοινότητες, στους ανθρώπους και στους καλλιτέχνες.

Με την ελπίδα ότι γνωρίζετε την πολύ μεγάλη αγάπη που τρέφει η αντιπροσωπεία του Αγίου Μαρίνου για τη Εurovision και την κοινότητα της, δε θα μπορούσαμε να κρατήσουμε μέσα μας αυτές τις λέξεις:

Εκτιμούμε κάθε άποψη, αλλά…

Δεν είναι ευπρόσδεκτη με κανέναν τρόπο η έλλειψη σεβασμού, η τοξικότητα, το bullying, το μίσος και η εκφορά ακραίων απόψεων απέναντι στους εκπροσώπους μας.

Διακηρύσσουμε έτσι την πλήρη αλληλεγγύη μας στους εκπροσώπους μας.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η αγάπη, η μουσική, ο σεβασμός και το να μοιραζόμαστε.

Οι Piqued Jacks και το “Like an Animal” θα επιστρέψουν στο Eurovision Party Warsaw στην Πολωνία και ανυπομονούμε να τραγουδήσουμε μαζί σας.

Σε απάντηση των Piqued Jacks στο άνωθι tweet του RTV, αναφέρουν το εξής:

Θα θέλαμε να σας πούμε πως διαβάζουμε τα γλυκά σας μηνύματα τα οποία είναι γεμάτα αγάπη και στήριξη και σας ευχαριστούμε. Επίσης, καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι αισθάνονται θυμό και εμείς σεβόμαστε τα συναισθήματά τους. Εμείς δίνουμε πάντοτε το 100% στη σκηνή για να τιμήσουμε αυτούς που ήρθαν να μας παρακολουθήσουν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εμφάνιση των Piqued Jacks στο Barcelona Eurovision Party 2023 παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άγιος Μαρίνος εμφανίζεται στον 2ο ημιτελικό της 11ης Μαΐου, με σειρά εμφάνισης 12.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *