Άγιος Μαρίνος: Ο Νίκος Μαριάνος καλλιτεχνικός διευθυντής της εμφάνισης των Piqued Jacks!

Πριν περίπου ένα μήνα και μέσω του Una Voce per San Marino 2023,της εθνικής επιλογής του Αγίου Μαρίνου, το μικροκράτος της Ιταλικής Χερσονήσου επέλεξε τους Piqued Jacks ως εκπροσώπους του για τη Eurovision 2023 με το τραγούδι “Like an Animal“. Με λιγότερο από δύο μήνες να μας χωρίζουν από τη φετινή διοργάνωση, το RTV, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Αγίου Μαρίνου, ανακοίνωσε μέσω Twitter, την καλλιτεχνική ομάδα που θα αναλάβει τη φετινή αποστολή.

Ενδιαφέρον προκαλεί η επιλογή του ελληνικής καταγωγής χορογράφου και χορευτή Νίκου Μαριάνου, ως διευθυντή της καλλιτεχνικής ομάδας που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την επιμέλεια της σκηνικής εμφάνισης των Piqued Jacks στο Λίβερπουλ.

Εκτός του Μαριάνου, το RTV ανακοίνωσε την παρουσία του Noell Maggini, ως ενδυματολόγου των μελών του συγκροτήματος τόσο στη σκηνή του Λίβερπουλ, όσο και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της ομάδας στο Τιρκουάζ Χαλί(την τελετή έναρξη της φετινής Eurovision), στο Barcelona Eurovision Party και Eurovision in Concert Amsterdam, ήτοι τα pre-parties όπου θα παρευρεθούν.

Ποιος είναι ο Νίκος Μαριάνος;

Ο Έλληνας  χορευτής, χορογράφος και σκηνοθέτης έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μάλιστα, δε θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στη σκηνή της Eurovision. Ο Μαριάνος ήταν ένας από τους χορευτές που πλαισίωναν τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή της Eurovision το 2009, ενώ έχει αναλάβει ξανά τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή για τη συμμετοχή του μικροκράτους στη Eurovision, έχοντας αναλάβει την επιμέλεια της εμφάνισης του Serhat το 2019, ο οποίος και εξασφάλισε το καλύτερο αποτέλεσμα του Αγίου Μαρίνου στην ιστορία του στον διαγωνισμό.

Ακόμη, βρίσκονταν πίσω και από τις εμφανίσεις της Nikki Ponte και των C:Real, στους ελληνικούς τελικούς το 2011 και το 2015 αντίστοιχα.

Ο Άγιος Μαρίνος διαγωνίζεται φέτος στη θέση 12 του 2ου ημιτελικού στις 11 Μαΐου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction της ομάδας του EurovisionFun για τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου παρακάτω:

Πώς σας φαίνεται η επιλογή του Νίκου Μαριάνου ως καλλιτεχνικού διευθυντή για τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *