Αρμενία: Ακούστε το “Future Lover” της Brunette για την Eurovision 2023!

Πριν ένα μήνα, η δημόσια τηλεόραση της ΑρμενίαςAMPTV, ανακοίνωσε ότι η Brunette θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως το τραγούδι θα παρουσιαστεί απόψε μέσα από το κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube.

Το τραγούδι έχει τίτλο “Future Lover” και είναι στα αγγλικά.

Ακούστε το “Future Lover” παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=Co8ZJIejXBA

 

Λίγα λόγια για την Brunette:

Η Brunette τραγουδάει από την ηλικία των τεσσάρων ετών και γράφει μουσική από τα δεκαπέντε της. Κυκλοφόρησε το πρώτο της signle, “Love the Way You Feel” σε ηλικία 18 ετών τον Σεπτέμβριο του 2019.  Αργότερα έγινε μέλος του Project 12, μιας μουσικής μπάντας με έδρα το Ερεβάν που εμφανιζόταν σε νυχτερινά κέντρα.

Η Brunette είναι επίσης μέλος του group κοριτσιών En aghjiknery (ThoseGirlz), το οποίο είναι γνωστό για το single του 2022 “Menq“. Την ίδια χρονιά, η Brunette κυκλοφόρησε τα single “Gisher“, “Smoke Break” και “Bac kapuyt achqerd” με το τελευταίο να γίνεται viral στα social media.

Την 1η Φεβρουαρίου 2023, ανακοινώθηκε ότι η Brunette επιλέχθηκε εσωτερικά για να εκπροσωπήσει την Αρμενία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023

Πως σας φαίνεται η επιλογή της Αρμενίας στον φετινό διαγωνισμό; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Η Αρμενία θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 11 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την αρμένικη συμμετοχή στην Eurovision 2023!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μαρίκα απο Μενιδι
    Μαρίκα απο Μενιδι says:

    Τι ωραίο τραγουδι. Οχι σαν την δικια μας την πατατα που στειλαμε και θα αποκλειστουμε. Του χρονου να στείλουμε ελευθερία Αρβανιτάκη με Κατερίνα Ντουσκα να πουν ένα ρεμπέτικο να τρελανουμε την Ευρώπη

    Απάντηση
  2. Ανδρομάχη
    Ανδρομάχη says:

    Ρε παιδιά μόνο εμένα δεν με ξετρέλανε; δηλ οκ είναι ένα τραγούδι συμπαθητικό αλλά μέχρι εκεί. Δεν καταλαβαίνω όλον αυτόν τον ενθουσιασμό, αλλά καλή επιτυχία στην Αρμενία!

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν και περίμενα κάτι πιο δυναμικό, μου αρέσει. Παραδόξως μου αρέσει πολύ το σημείο που γίνεται πιο ραπ. Σίγουρα προκρίνεται και στον τελικό νομίζω θα στηριχθεί πολύ από επιτροπές και αρκετά από κοινό. Ήδη έχει αρέσει.
    Περιμένω μια καλή σκηνική παρουσία όπως πάντα από την Αρμενία. 8/10. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  4. Ανδρομάχη
    Ανδρομάχη says:

    Προσωπικά δεν ξετρελάθηκα ούτε καταλαβαίνω όλον αυτόν τον ενθουσιασμό. Καλή επιτυχία στην Αρμενία που σίγουρα θα προκριθεί!!

    Απάντηση
  5. Kyr
    Kyr says:

    Στο πρώτο άκουσμα δεν ξετρελάθηκα, ούτε με κέρδισε! Πολύ αχταρμάς συνθετικά… Ξεκινά μελωδικά, με αξιώσεις, όταν μπαίνει το ραπ αρχίζει να καταστρέφεται και η προσπάθεια να γίνει epic στο τέλος επαρκώς επιτηδευμενη. Γενικά το κύριο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει συνοχή το τραγούδι… Σέβομαι ωστόσο την καλή δουλειά στην ενορχήστρωση και στην παραγωγή. Θεωρώ ότι η πρόκριση για την Αρμενία είναι σίγουρη!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *