Αυστρία: Δείτε το teaser από το “Who the hell is Edgar?” των Teya & Salena!

Ο κύβος ερρίφθη για την Αυστρία καθώς πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της χώρας, ORF,  ανακοίνωσε πως οι Teya & Salena θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision 2023 με το τραγούδι “Who the hell is Edgar?“.

Ήδη από τα τέλη του περασμένου μήνα η Teya και η Salena ταξίδεψαν στην Πράγα της Τσεχίας για να προετοιμαστούν για τα γυρίσματα του video clip για τη συμμετοχή τους.

Who the hell is Edgar” θα αναρωτηθούν, σύμφωνα με τον ORF, τα δύο κορίτσια στην σκηνή του διαγωνισμού στον δεύτερο ημιτελικό και η απάντηση που ζητάνε από το κοινό είναι μόνο η 12 points καθώς έτσι θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Παρακάτω δείτε το teaser από το video clip του “Who the hell is Edgar“:

https://twitter.com/ESCdiscord/status/1632682893079195649?t=-p86BOll_eUbKHxaj-xV1A&s=19&fbclid=IwAR232GIclfFY9XvOUJwjfmS8sANiuFh101_o0b4CM3oI9BhvpeZRdbN9VyA

Το “Who the hell is Edgar?” θα παρουσιαστεί από τις Teya & Salena στις 8 Μαρτίου και ώρα 08:30 (Ελλάδος) μεσα από την πρωινή εκπομπή Ö3-Wecker. Στην συνέχεια θα κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: ORF

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Poe-Poe-Poe-Poe-Poe- Poe Edgar Alan….ελπίζω μόνο να έχουν βελτιώσει καπως την παραγωγή σε σχέση με αυτό που άκουσαμε η δημοσκοπική επιτροπή.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *