Βέλγιο: Ο Gustaph αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την σκηνική του εμφάνιση στο Λίβερπουλ!

Ο Gustaph που θα εκπροσωπήσει το Βέλγιο στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ με το τραγούδι “Because of you”, συνεχίζει να προωθεί την συμμετοχή του και πρόσφατα ανακοίνωσε κάποιες λεπτομέρειες για την σκηνική παρουσία του τραγουδιού στον διαγωνισμό. Αναλυτικότερα, σε συνέντευξη του στο Liverpool Echo μίλησε σχετικά με τα σχέδιά του για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023.

Ο Gustaph έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το τι να περιμένει το κοινό από εκείνον τον Μάϊο στον διαγωνισμό:

Θα είναι διαφορετικά. Η ιδέα των στατικών σκαλοπατιών δεν θα υπάρχει πια και θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τα γραφικά και την παράσταση. Προσθέτοντας σε αυτό, τώρα θα έχουμε τρεις τραγουδιστές στα φωνητικά. Το τραγούδι είναι γραμμένο από την οπτική γωνία του gospel, οπότε τρεις φωνές θα το κάνουν μεγαλύτερο από ό,τι είναι ήδη.

Επιπλέον, ανέφερε πως η σκηνοθεσία της συμμετοχής θα είναι συνολικά πιο δυναμική από αυτήν που είδαμε στον εθνικό τελικό του Βελγίου.

Στο πλαίσιο της προώθησης της συμμετοχής του, το περασμένο σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Ολλανδική τηλεόραση. Στο κανάλι RTL4 και σto talk show Humberto, o Gustaph ερμήνευσε το “Because of you” αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο κοινό και σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Την εκπομπή παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 488,000 θεατές φτάνοντας λίγο κάτω από 1. 4 εκατομμύρια θεατές κατά τη διάρκεια της μετάδοσής της.

Δείτε την εμφάνιση του Gustaph στην Ολλανδική τηλεόραση:

Δείτε το reaction video μας για την συμμετοχή του Βελγίου στην Eurovision 2023:

Πηγή: Eurovoix.com

Τι πιστεύετε για την συμμετοχή του Βελγίου;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να μαθαίνετe όλα τα νέα για τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *