Βόρεια Μακεδονία: Συζητήσεις για επιστροφή στον Διαγωνισμό!

Η Βόρεια Μακεδονία ήταν μία από τρεις χώρες που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό τη φετινή χρονιά, για οικονομικούς λόγους.

Μπορεί η χώρα να μην συμμετέχει πλέον στον διαγωνισμό των ενηλίκων, αλλά δίνει κανονικά το παρόν στην Junior Eurovision.

Σε ανακοίνωση του ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας της χώρας, MRT, αποκάλυψε ότι βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις για τη συμμετοχή τους, τόσο στην Eurovision, όσο και την Junior Eurovision.

Στα τέλη Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση στο MRT, όπου συζητήθηκε η συμμετοχή της χώρας στους δύο μεγάλους διαγωνισμούς. Στη συνάντηση εξετάστηκαν, σχέδια για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της χώρας και στα δύο τηλεοπτικά γεγονότα.

Ο επικεφαλής της χώρας στον διαγωνισμό, Rade Spasovski, δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα τους στη φετινή Junior Eurovision, ενώ όλα τα μέλη του συμβουλίου, προέτρεψαν το κανάλι να μην αρνηθεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision, αλλά και να συνεχίσει να αναπτύσσει τα ταλέντα των παιδιών της χώρας.

Τέλος, θεωρούν ότι μόλις το κανάλι λύσει τα οικονομικά του προβλήματα, η χώρα πρέπει να επιστρέψει στον διαγωνισμό των ενηλίκων, καθώς βοηθάει στην προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Το 2022 η Βόρεια Μακεδονία εκπροσωπήθηκε από την Andrea και το “Circles”, τερματίζοντας στην 11η θέση του Δεύτερου Ημιτελικού.

Θα θέλατε την επιστροφή της Βόρειας Μακεδονίας στον Διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: MRT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *