Γερμανία: Απόψε ο τελικός του Unser Lied für Liverpool!

Ένας από τους τελευταίους εθνικούς τελικούς που θα λάβουν χώρα, είναι το Unser Lied für Liverpool, η μέθοδος επιλογής της Γερμανικής συμμετοχής για τη Eurovision 2023. Απόψε το βράδυ λοιπόν, η Γερμανία καλείται να επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει στο Λίβερπουλ.

Η παρουσιάστρια του Unser Lied für Liverpool για φέτος, θα είναι η Barbara Schöneberger, η οποία παρουσίασε τον εθνικό τελικό της χώρας το 2019 και το 2022.

Ο Τελικός του Unser Lied für Liverpool θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 23:20 και θα διαρκέσει λίγο λιγότερο από δύο ώρες. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της χώρας για τον διαγωνισμό, ΕΔΩ.

Οι συμμετέχοντες του Unser Lied für Liverpool:

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τους οκτώ καλλιτέχνες και τα τραγούδια τους για το Unser Lied für Liverpool:

  1. TRONG – “Dare to be Different
  2. René Miller – “Concrete Heart
  3. Anica Russo – “Once Upon a Dream
  4. Lonely Spring – “Misfit
  5. Will Church – “Hold On
  6. Patty Gurdy – “Melodies of Hope
  7. Ikke Hüftgold – “Lied mit gutem Text
  8. Lord Of The Lost – “Blood and Glitter

Οι Frida Gold με το “Alle Frauen in mir sind müde”, λόγω ασθένειας δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό και έτσι αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής.

Πως θα διεξαχθεί το Unser Lied für Liverpool:

Εδώ και αρκετές μέρες έχει ξεκινήσει στην Γερμανία η online ψηφοφορία για το Unser Lied für Liverpool.

Κατά τη διάρκεια του Unser Lied für Liverpool το κοινό μπορεί να ψηφίσει μέσω SMS ή τηλεφώνου. Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα συνδυαστεί με τα αποτελέσματα του televoting. Η ψήφος του κοινού θα βαρύνει το 50% του συνολικού αποτελέσματος.

Η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής θα αποφασίσει για το υπόλοιπο 50% του αποτελέσματος. Κατά τη διάρκεια του σόου, η διεθνής κριτική επιτροπή θα απονείμει 1234, 6810 και 12 βαθμούς στους συμμετέχοντες.

Οκτώ διεθνείς επιτροπές από διαφορετικές χώρες θα απαρτίζονται με άτομα από τον χώρο της μουσικής και της ψυχαγωγίας. Οι διεθνείς κριτές προέρχονται από την Ελβετία, την Ολλανδία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, τη Λιθουανία, την Ουκρανία, την Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέχρι να μάθουμε ποιος θα εκπροσωπήσει την Γερμανία στην Eurovision 2023, ας θυμηθούμε την συμμετοχή της χώρας στον περσινό διαγωνισμό. Ο προηγούμενος νικητής του εθνικού τελικού της χώρας και εκπρόσωπος της Γερμανίας στην Eurovision 2022 ήταν ο Malik Harris με το τραγούδι “Rockstars” και κατέκτησε στην 25η θέση του Μεγάλου Τελικού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *