Γερμανία: Στιγμιότυπα από τις πρόβες του Unser Lied für Liverpool!

Ο Γερμανικός κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ARD δημοσίευσε φωτογραφίες και clips από τις πρόβες του Unser Lied für Liverpool.

Οι πρόβες για το Unser Lied für Liverpool ξεκίνησαν σήμερα και το ARD προχώρησε σε δημοσίευση φωτογραφιών από τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών στην σκηνή. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις πρόβες είναι διαθέσιμες στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στη Γερμανία στο Instagram.

Η σειρά εμφάνισης των 9 καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν στον τελικό του “Unser Lied für Liverpool” είναι η εξής:

 TRONG – “Dare to be Different

 René Miller – “Concrete Heart

Anica Russo – “Once Upon a Dream

Lonely Spring – “Misfit

Will Church – “Hold On

Patty Gurdy – “Melodies of Hope

Ikke Hüftgold – “Lied mit gutem Text

Frida Gold – “Alle Frauen in mir sind müde

Lord Of The Lost – “Blood and Glitter

Από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, έχει ξεκινήσει η διαδικτυακή ψηφοφορία και θα διαρκέσει έως τις 3 Μαρτίου 2023 στις 11 μ.μ. και μπορείτε να ψηφίσετε εδώ.

Κατά τη διάρκεια του Unser Lied für Liverpool το κοινό μπορεί να ψηφίσει μέσω SMS ή τηλεφώνου. Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα συνδυαστεί με τα αποτελέσματα του televoting. Η ψήφος του κοινού θα βαρύνει το 50% του συνολικού αποτελέσματος.

Η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής θα αποφασίσει για το υπόλοιπο 50% του αποτελέσματος. Κατά τη διάρκεια του σόου, η διεθνής κριτική επιτροπή θα απονείμει 123456810 και 12 βαθμούς στους συμμετέχοντες.

Οκτώ διεθνείς επιτροπές από διαφορετικές χώρες θα απαρτίζονται με άτομα από τον χώρο της μουσικής και της ψυχαγωγίας. Οι διεθνείς κριτές προέρχονται από την Ελβετία, τις Κάτω Χώρες, τη Φινλανδία, την Ισπανία, τη Λιθουανία, την Ουκρανία, την Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Unser Lied für Liverpool θα λάβει χώρα στις 3 Μαρτίου στις 22:20 CET από τα MMC Studios στην Κολωνία. Το σόου θα το παρουσιάσει η Barbara Schöneberger και θα μεταδοθεί από το Das Erste, ARD Mediathek και την ιστοσελίδα eurovision.de.

Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στο Διαγωνισμό; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα σχετικά με τη Γερμανία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *