Ελλάδα: Αναβάλλεται η παρουσίαση του video clip του “What They Say”!

Αναβάλλεται η κυκλοφορία του video clip του What They Say, που όπως σας είχαμε ενημερώσει ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου μέσα από το ERTFlix ήταν προγραμματισμένη να γίνει η πρώτη παρουσίαση του videoclip της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2023.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Victor Vernicos ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του video clip του What They Say και όλα ήταν έτοιμα για την κυκλοφορία του τραγουδιού. Οι δραματικές όμως εξελίξεις με το θανατηφόρο δυστύχημα στα Τέμπη που κύλησε στο πένθος όλη την Ελλάδα και είχε ως συνέπεια όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί να προσαρμόσουν το πρόγραμμα τους, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την ελληνική δημόσια τηλεόραση, που θεώρησε πως ίσως θα ήταν φρονιμότερο να μεταθέσει για λίγες ημέρες την πρεμιέρα του video clip.

Νωρίτερα αποκαλύφθηκε στο Twitter και το εξώφυλλο του single του What They Say:

Τα γυρίσματα του video clip έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ Γιάννης Γεωργιουδάκης, ενώ στην παραγωγή του κομματιού έχουν συμμετάσχει ο Κώστας Καλημέρης, ο Steve Sovolos και ο Βαγγέλης Γιαλαμάς.

Την επιμέλεια της εμφάνισης στη σκηνή του Λίβερπουλ αναλαμβάνει, όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικό άρθρο, ο έμπειρος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος (Ελλάδα 20112012).

Την Δευτέρα 6/3 η ΕΡΤ θα γνωρίζει και την απόφαση στην αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής της Melissa Mantzoukis, μία παράμετρος που ίσως επίσης ελήφθη υπόψιν στην απόφαση για μετάθεση της παρουσίασης του video clip.

Οι εξελίξεις όπως αντιλαμβάνεστε αυτή την εβδομάδα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

24 ΣΧΟΛΙΑ
  1. SimosCY
    SimosCY says:

    Η ανακοίνωση για την κυκλοφορία την Δευτέρα έγινε μετά την τραγωδία στα Τέμπη άρα δεν είναι αυτός ο λόγος της αναβολής.
    Μήπως η ΕΡΤ έχασε το δικαστήριο;

    Απάντηση
        • Vasilis
          Vasilis says:

          Έχω την αίσθηση ότι η ΕΡΤ παρόλο που δεν είναι καθόλου αθώα, θα κερδίσει το πρώτο δικαστήριο και δυστυχώς θα συνεχίσουν κανονικά όλα έτσι όπως έχουν. Ε
          Ελπίζω να βγω λάθος!
          Προσωπικά είτε βγεί, είτε όχι το τραγούδι του Βερνίκου με αφήνει αδιάφορο. Δεν μπορώ να υποστηρίξω μια τέτοια συμμετοχή, μετά από τόση κοροϊδία! Ούτε ΕΡΤ, ούτε PANIK. Μπράβο μόνο στην Μελίσσα που έχει τα κότσια να ρισκάρει και να το πάει μέχρι τέλος.
          Μακάρι να κερδίσει και να κυκλοφορήσει και το τραγούδι της, θα χαρούμε πολύ!

          Απάντηση
  2. ESCFUN
    ESCFUN says:

    2 χρόνια τώρα είχα σιχτιρίσει με την ΕΡΤ που έβαζε το λογότυπο της σε κάθε φωτογραφία των κοριτσιών αλλά κ αυτό με την ΡΑΝΙΚ πρώτη μούρη κούρασε. Το έχουμε φάει στην μάπα με την Κύπρο τώρα το έχουμε Χ2.

    Απάντηση
  3. EscAndy
    EscAndy says:

    Αναβολή όχι εξαιτίας του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, αλλά ενόψει της απόφασης του Δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα…
    Ίδωμεν!!

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το δυστύχημα έγινε βράδυ 28/2 η ανακοίνωση ότι μάλλον θα προβληθεί τη Δευτέρα ήρθε την επόμενη….
    Επίσης θα έχουν περάσει σχεδόν 6 μέρες (χωρίς αυτό σαφώς να αλλάζει το τραγικό γεγονός) άρα προφανώς και δεν είναι ο βασικός λόγος το δυστύχημα…
    Μάλλον η απόφαση του δικαστηρίου σαν νο 1 λόγος.

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Την ίδια μέρα με το δυστύχημα βγήκε εδώ από το σάιτ ότι θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου.
      Εγώ πιστεύω είναι και για τους δύο λόγους.

      Απάντηση
    • Euro2023
      Euro2023 says:

      Η ανακοίνωση έγινε στις 28 Φεβρουαρίου, πριν το τραγικό συμβάν, μπορείς να δεις και στο αντίστοιχο άρθρο την ημερομηνία και την ώρα. Επίσης άμα έβγαζαν το τραγούδι την Δευτέρα θα λέγατε ότι δεν είναι ώρα για τραγούδια. Με λίγα λόγια μερικοί δεν θα είστε ευχαριστημένοι με τίποτα …

      Απάντηση
    • Αnna
      Αnna says:

      Το δυστύχημα έγινε τα μεσάνυχτα η κυκλοφορία του τραγουδιού ανακοινώθηκε πριν απο αυτό οποτε λογικό μ ακούγεται

      Απάντηση
  5. Vasilis
    Vasilis says:

    Έχω την αίσθηση ότι η ΕΡΤ παρόλο που δεν είναι καθόλου αθώα, θα κερδίσει το πρώτο δικαστήριο και δυστυχώς θα συνεχίσουν κανονικά όλα έτσι όπως έχουν.
    Ελπίζω να βγω λάθος!
    Προσωπικά είτε βγεί, είτε όχι το τραγούδι του Βερνίκου με αφήνει αδιάφορο. Δεν μπορώ να υποστηρίξω μια τέτοια συμμετοχή, μετά από τόση κοροϊδία! Ούτε ΕΡΤ, ούτε PANIK. Μπράβο μόνο στην Μελίσσα που έχει τα κότσια να ρισκάρει και να το πάει μέχρι τέλος.
    Μακάρι να κερδίσει και να κυκλοφορήσει και το τραγούδι της, θα χαρούμε πολύ!!

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου. Δηλαδή να πουν και να δεσμευθούν από τώρα ότι θα παρουσιαστεί πχ την Πέμπτη, και αν η απόφαση του δικαστηρίου τη Δευτέρα το μεσημέρι είναι υπέρ της Μαντζούκη θα τα ακυρώσουν όλα ξανα μέχρι να ξανασυντονιστουν και να δουν τι θα κάνουν? Γιατί αν το δικαστήριο αποφανθεί ότι νικήτρια είναι η Μελίσσα θα χρειαστούν πάλι συνεννοησεις, συμβόλαια, βιντεοκλίπ (η έστω κάποιο lyrics video, αν δεν υπαρχει χρονος για κανονικο κλιπ) του Liar, νεες φωτογραφησεις του εκπροσωπου, νεα δελτια τυπου στα μεσα κλπ κλπ. Πρώτα θα βγει η απόφαση και αν είναι υπέρ της ΕΡΤ, στη συνέχεια θα γίνει και ο οποιος επαναπρογραμματισμός της παρουσίασης του τραγουδιού, οποίο και αν είναι αυτό. Απλά αν είναι του Βίκτωρα θα γίνει άμεσα, εφόσον όλα είναι έτοιμα και σε αναμονή, αν είναι της Μελίσσα λογικά θα πάρει πιο πολύ χρόνο για όλα τα παραπάνω.

      Απάντηση
    • Χριστινα
      Χριστινα says:

      Δεν θα μάθουμε μάλλον θα το δημοσιεύσουν χωρίς καμία ενημέρωση… κρίμα γιατί μερικοί περιμένουμε να ακούσουμε το τραγούδι και μας έχουν γραμμένους ούτε ενημέρωση ούτε τίποτα ένα τραγούδι είναι βγάλτε το να το ακούσουμε επιτέλους!

      Απάντηση
  6. Vjweb
    Vjweb says:

    Ποια είναι η προθεσμία που δίνει η EBU. 11 Μαρτίου δεν είναι νομίζω; Άρα και να νικήσει η Μέλισσα το δικαστηριο, που δεν, με την διαφθορά που υπάρχει στην Ελλάδα δεν προλαβαίνει να πάει. Και εγώ πιστεύω οτί η καλύτερη λύση είναι να μην συμμετέχουμε καθόλου.

    Απάντηση
  7. Monika goodbye!
    Monika goodbye! says:

    Θέατρο και κακοπαιγμένο μάλιστα. Ποιο δικαστήριο κκαι ποιο προσωρινή, ρε μάγκες; δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα; Συνονιστείτε με την πραγματικότητα. Έχουμε και τραγούδι και εκπρόσωπο. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα petition για να πάει η Μέλισσα με το Σαν Μαρίνο του χρόνου, αφού τη θέλετε τόσο πολύ, γιατί η ΕΡΤ δεν θα την αφήσει ούτε απ’έξω να περάσει μετά τα γεγονότα που συνέβησαν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *