Ελλάδα: Εντατικές οι πρόβες του Βίκτωρα για το Λίβερπουλ!

Με έμπνευση από την ορμή της νεότητας του Βίκτωρα και αναφορές στην κουλτούρα του σήμερα, ο Κωνσταντίνος Ρήγος υπογράφει τη σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Χορογράφος, σκηνοθέτης, φωτογράφος και εικαστικός, με ιδιαίτερη εμπειρία στη δημιουργία πρωτοποριακών θεαμάτων μεγάλης κλίμακας, ο πολυσχιδής Διευθυντής του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κωνσταντίνος Ρήγος, συνεργάζεται με τον Βίκτωρα Βερνίκο και την ελληνική αποστολή με στόχο τη δημιουργία μιας απελευθερωτικής, όσο και ποιητικής σκηνικής απόδοσης του «What they Say» στη σκηνή της M&S Bank Arena, στο Λίβερπουλ.

Ο Ρήγος δημιουργεί σκηνικά γεγονότα τα οποία εμπνέονται από τον κόσμο του θεάτρου, του χορού και της pop κουλτούρας, με τη σφραγίδα της προσωπικής του εικαστικής ταυτότητας. Γνωρίστε τον Κωνσταντίνο Ρήγο και το έργο του εδώ.

Την ενδυματολογική επιμέλεια του Βίκτωρα έχει αναλάβει ο ευρηματικός Γιώργος Σεγρεδάκης.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα γύρω από την Ελληνική συμοττοχή στην Eurovision 2023!

Πηγή: ΕΡΤ

23 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Elena
    Elena says:

    Ο Ρήγος με Λούκα Γιώρκα τα πήγε καλά . Με Ελευθερίου ασχολιαστο , αλλά ήταν και το τραγούδι “μαργαριτάρι”..
    Ελπίζω να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να ανεβάσουν το τραγούδι και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.
    Ανυπομονώ!

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Το στοίχημα για τον Βερνίκο και την ομάδα του είναι να ανατρέψει τα αρνητικά προγνωστικά που δείχνουν πως η χώρα μας δεν θα καταφέρει να περάσει από τον δεύτερο ημιτελικό αυτό δεν είχε ξανασυμβεί τα τελευταία χρόνια το τραγούδι πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν αρέσει και αρκετοί σχολιαστές στο εξωτερικό λένε ότι δεν σου μένει ξεχνιέται.

    Απάντηση
    • Eurofun23
      Eurofun23 says:

      Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με άλλες χρονιές καθώς υπήρχαν επιτροπές. Άμα είχαμε και φέτος η θέση στο τελικό θα ήταν σιγουρότατη. Και αξίζει να είναι στον τελικό το τραγούδι μας <3

      Απάντηση
      • Tina
        Tina says:

        Έχεις δίκιο αν φέτος υπήρχαν οι επιτροπές στον ημιτελικό θα είχαμε μεγάλες πιθανότητες να περάσουμε καθώς το τραγούδι μας είναι τραγούδι επιτροπών αλλά τώρα που εμπλέκεται μόνο το κοινό φοβάμαι ότι θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει.

        Απάντηση
        • Eurofun23
          Eurofun23 says:

          Μακάρι να τα πάει καλά ο Βικτωρ γιατί είναι πραγματικά χαρισματικός και φαίνεται να έχει πολύ πάθος για αυτό που κάνει. Εγώ πιστεύω ότι θα αναδειχθεί η συμμετοχή στο live. Πάντως θεωρώ ότι οι επιτροπές θα έπρεπε να επιστρέψουν στον ημιτελικό, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

          Απάντηση
  3. Μαριλια
    Μαριλια says:

    Παιδια δεν γινετε να κερδιση παλι η Lorren ενταξη κερδισε μια φορα με το euphoria αλλα οχι και με το tattou λιπομ το αποφασισα αν βγη η Lorren δεν ξανα βλεπω eurivision μονο παιδιοι

    Απάντηση
  4. Ben
    Ben says:

    Κάποια ενημέρωση για το σκηνικό του εφοπλιστή (μαντέψτε το επώνυμο του) που έβριζε στην παράσταση του Ρήγου anyone?

    Απάντηση
    • Kyri
      Kyri says:

      Όλα μπερδεμένα στο μυαλό σας με ελληναράδικο τρόπο: αμφισβήτηση για την αμφισβήτηση, αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, μαγκιά για τη μαγκιά. Ας στείλουμε του χρόνου καμιά ταγαροκράτα από καφενέ στα Κάτω Πατήσια ή καμιά γνωστή έντεχνη υποκρίτρια που σας πουλάει αριστερίλα στη σκηνή και ζει σαν εφοπλίστρια στα Λονδίνα

      Απάντηση
      • Τι τους έχεις κάνει ρε Μποφίλιου
        Τι τους έχεις κάνει ρε Μποφίλιου says:

        Τόσο πολυ σε ποναει η Νατασσάρα φασιστάκι? Τουλάχιστον αυτή παει ταξίδια που τα πληρωνει με χρήματα από την δουλεια της ενώ εσυ κάθεσαι και πληρώνεις τις διακοπές του πρωθυπουργού !

        Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θεεεελει δουλειά πολλήηη.
    Αλλιώς αν βγει ο Victor με την κιθαρουλα, λίγα παλαμάκια και ποντάρουν στο ότι είναι 16 με καλή φωνή μάλλον είναι δεδομένο ότι θα αποκλειστεί και από Victor θα γίνει….Loser σε ότι αφορά το διαγωνισμό.

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Ήδη το τραγούδι έχει χλιαρή υποδοχή τα πρώτα προγνωστικά δείχνουν ότι δεν περνάμε στον δεύτερο ημιτελικό αυτό είναι μια αρνητική αρχή αν τώρα κάποιος πιστεύει ότι η σκηνική παρουσία μπορεί να σώσει την όλη αρνητική κατάσταση καλώς αλλά εγώ δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί .

      Απάντηση
  6. DK
    DK says:

    Και οι δυο σκηνοθεσίες ήταν κιτς αλλά με την καλή έννοια . Στο watch my dance βέβαια υπήρχε Φωνάρα και μισό Ελληνικοί στοίχοι οποτε θεωρώ ότι το staging είχε μια μεγαλοπρέπεια . Στο Aphrodisiac η ελευθέριου ήταν άφωνη και οι στίχοι camp

    Απάντηση
  7. Πέτρος Τ.
    Πέτρος Τ. says:

    Πέρσι με Αμάντα το κοινό στον ημιτελικό μας έβγαλε 8ους. Φέτος πιστεύετε όντως ότι έχουμε πιθανότητες να περάσουμε; Αν γίνει κάτι τέτοιο, 10οι θα βγούμε και θα περάσουμε στο τσακ.

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Έλα ντε . Άντε και στον τελικό να περάσει, από το κοινό πόσους πόντους να πάρει; Εδώ η Αμάντα με τραγουδάρα και πήρε μόνο 50.Και στη τελική ένας αποκλεισμός ίσως γίνει μάθημα στην ΕΡΤ που νομίζει ότι είμαστε κορόιδα .

      Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Ακριβώς . Άντε και στον τελικό να περάσει, από το κοινό πόσους πόντους να πάρει; Εδώ η Αμάντα με τραγουδάρα και πήρε μόνο 50.Και στη τελική ένας αποκλεισμός ίσως γίνει μάθημα στην ΕΡΤ που νομίζει ότι είμαστε κορόιδα .

      Απάντηση
  8. the pink pig
    the pink pig says:

    Νομίζω αν διατηρήσει ένα concept ανάλογο του βιντεοκλιπ, αυξάνει τις πιθανότητές του για τελικό. Αν βγει εντελώς minimal με μια κιθάρα δεν ξέρω πόσο θα δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις στο κοινό. Ελπίζω να είναι το ίδιο καλή η live η ερμηνεία του

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *