Ελλάδα: Η Τζένη Μελιτά επιβεβαιώνει πως θα είναι στο σχολιασμό της Eurovision!

Μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της, “Πρωινό μας”, αναφέρθηκε για πρώτη φορά πως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Τζένη Μελιτά, θα είναι η επίσημη αντικαταστάτρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο σχολιασμό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision του 2023 στο Λίβερπουλ.

Παρ’ όλα αυτά, σήμερα η ίδια η Τζένη Μελιτά επιβεβαίωσε τις φήμες μου την θέλουν να αναλαμβάνει τον σχολιασμό της ελληνικής μετάδοσης του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που θα λάβει χώρα στο Λίβερπουλ. Μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ1 “Πρωΐαν σε εἶδον”, της οποίας αποτελεί και συμπαρουσιάστρια μαζί με τον πάλαι ποτέ σχολιαστή της Eurovision, Φώτη Σεργουλόπουλο, η Τζένη Μελιτά ενθουσιασμένη δήλωσε:

Νομίζω ότι θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Ανυπομονώ. Ξέρω ότι είσαι πολύ χαρούμενος Φώτη. Όταν του το είπα, πέταγε από την χαρά του όπως και εγώ. Ανυπομονώ πάρα πολύ να πάω εκεί. Θα μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ εδώ στην εκπομπή. Είναι μεγάλο δώρο και μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ πραγματικά. Θα δουλέψω σαν το σκυλί και νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία.

Ωστόσο, ο σχολιασμός της Eurovision απαιτεί την παρουσία της Τζένης Μελιτά στο Λίβερπουλ για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, κατά τη διάρκεια του οποίου η ίδια θα πρέπει να απουσιάζει από την παρουσίαση της εκπομπής της ΕΡΤ και ως εκ τούτου το σενάριο της προσωρινής αντικατάστασής της από την εκπομπή να παραμένει ακόμη ανοιχτό.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε και στο όνομα της Μαρίας Κοζάκου, η οποία θα είναι στον σχολιασμό μαζί της.

Έτσι όπως μαζεύω κόσμο στο σπίτι μου και τους καλώ εκείνη τη μέρα και τρώμε, αυτό το κλίμα θέλω να περάσω και στον κόσμο. Θα είμαι μαζί με τη Μαρία Κοζάκου φυσικά. Θα μάθω πολλά. Ανυπομονώ.

Η Τζένη Μελιτά και η Μαρία Κοζάκου λοιπόν θα είναι οι σχολιάστριες της Eurovision 2023 τον Μάιο για λογαριασμό της ΕΡΤ.

Πηγή: https://www.zappit.gr/

Πώς σας φαίνεται η επίσημη επιλογή της Τζένης Μελιτά ως σχολιάστρια της Eurovision 2023;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *