Ελλάδα: Σήμερα τα αποκαλυπτήρια του ”What They Say”!

«What They Say»: Το τραγούδι της Ελλάδας
σε πρώτη προβολή 
από την ΕΡΤ
την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Δείτε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, στις 13:00, το video clip του τραγουδιού  «What They Say» του Βίκτωρα Βερνίκου, που θα ταξιδέψει στο Λίβερπουλ, στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision, να ξεκινάει το ταξίδι του από την εκπομπή «Δύο στη 1». 

Αμέσως μετά, το επίσημο video clip της ελληνικής συμμετοχής θα είναι διαθέσιμο στο  ERTFLIX και στο κανάλι της ΕΡΤ στο YouTube. 

Το  «What They Say»  είναι μια φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα, που έγραψε ο Βίκτωρας στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα. 

Ο Βίκτωρας μας παροτρύνει ν’ «ακούμε» κάθε μας συναίσθημα, όσο δύσκολο κι αν είναι, να το εκφράζουμε και να το μοιραζόμαστε γιατί είναι απελευθερωτικό, κι έτσι μαζί να διεκδικούμε ένα πιο φωτεινό αύριο. 

Σε σκηνοθεσία των Pickcodes, το video clip του «What They Say» ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φωτογραφία, τη σύγχρονη αισθητική και τις σκηνές γεμάτες συναίσθημα με μοναδικό πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα, που καταφέρνει ν’ αφήσει πίσω του ό,τι τον περιόριζε και  να νιώσει  την απελευθέρωση μέσα από τη μουσική.  

Πλέον θα είμαστε όλοι μαζί του, όταν η  Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον  Β’ Ημιτελικό της Eurovision, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, στη Liverpool Arena.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ορέστης
    Ορέστης says:

    Μπραβο στην ΕΡΤ…που ανακοίνωσε μια ώρα πριν ότι θα βγει το τραγούδι. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Σε φάση «αντε βγαλτο εκει τώρα να τελειωνουμε και με αυτό»

    Απάντηση
  2. f
    f says:

    οχι οτι απο χθες ειναι στο βιμεο…
    συμπαθητικο, γλυκο και ταυτιζεσαι με αυτο. το τελευταίο ρεφρεν αθλιο απλα το υπολοιπο μ αρεσε πολυ

    Απάντηση
  3. Μαρία
    Μαρία says:

    Καθομαι και γελαω 5 λεπτα…Μα καλααααα 1 ωρα πριν βγει το τραγουδι το ανακοινωνεις ρε γαμωτο σου??Οργανωση ΥΠΟ του μηδενος φετοσ
    Υ.Γ απο τυχη μπηκα μην δω κανενα νεο και ειδα το μεγαλυτερο και ευχαριστω την ομαδα του Eurovision.fun για ολες τις ενημερωσεις!!Ελπιζω να μην ακυρωθει παλι

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *