Ελλάδα: Συζητήθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής της Melissa Mantzoukis!

Συζητήθηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η αίτηση προσωρινής διαταγής της Melissa Mantzoukis κατά της διαδικασίας επιλογής της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται την Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Στην δίκη παραστάθηκε ως παρεμβαίνουσα και η PANIK Records, διά του πληρεξουσίου της δικηγόρου, ενώ και η ΕΡΤ προέβη σε αναγγελία δίκης στην πλευρά του Βίκτωρα Βερνίκου, ώστε και αυτός (μέσω των γονέων του αφού είναι ανήλικος), να συμμετάσχει στην υπόθεση ως διάδικος.

Όπως είδαμε και στα social media της Melissa, η νεαρή τραγουδίστρια ήταν σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων, αφού παραστάθηκε και η ίδια στο δικαστήριο.

Με την απόφαση της προσωρινής διαταγής θα ορισθεί και η ημερομηνία της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων. Υπενθυμίζουμε πως η Melissa Mantzoukis έχει καταθέσει και αγωγή, η οποία θα συζητηθεί στα μέσα Μαίου, με την οποία ζητά να ανακηρυχθεί αυτή νικήτρια της διαδικασίας επιλογής της ΕΡΤ και επικουρικώς να της καταβληθεί ένα ποσό ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

15 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτό πως μεταφράζεται;
    Υποθέτω δεν θα ακούσουμε το τραγούδι την Δευτέρα και γενικά φαίνεται να συνεχίζει να είναι αβέβαιη η συμμετοχή μας;
    ΥΓ: υποτίθεται η Μέλισσα κατηγορεί την ΕΡΤ. Η panik γιατί ενεπλακησε σαν παρεμβαίνουσα; Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο “καθαρή” και δεν είναι ότι απλά δεν ήθελαν την Μελίσα;
    Πολλά ερωτήματα που η ίδια η ΕΡΤ γέννησε με τη στάση της!
    Καμιά όρεξη να υποστηρίξω τη συμμετοχή μας μετά από αυτό το φιάσκο. Ένα τυπικοτατο καλή επιτυχία και τέλος. (Αν συμμετέχουμε εν τέλει)
    Και προφανώς οποία και αν είναι η κατάληξη της υπόθεσης δεν πρόκειται να κάνω τηλεθέασης στην άθλια ΕΡΤ. Να ναι καλά το ρικ και τα live stream.

    Απάντηση
  2. Kyr
    Kyr says:

    Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης της απόφασης επί του αιτήματος έκδοσης της προσωρινής διαταγής αναστολής εκτέλεσης τη Δευτέρα τελικά και όχι σήμερα… Τότε που θα δημοσιοποιηθεί και το τραγούδι του Βερνικου (Ω, του θαύματος!) Βρε κάτι “τυχαία” που συμβαίνουν… Και πάνω κάτω όταν θα προβάλλεται ο διαγωνισμός θα συζητηθεί και η αγωγή της Μαντζούκη, έτσι για να σχολιάζεται και η αντιδικία και εκείνη τη χρονική περίοδο… Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και καλά μυαλά στην ΕΡΤ να ευχηθώ!

    Απάντηση
  3. Vjweb
    Vjweb says:

    Λαμογιές και βύσματα παντού ακόμα και σε αυτό το ευτελές για την Ελλάδα παρατράγουδο που λέγεται Eurovision. Φάτε ΕΡΤ. Κρατική τηλεόραση που έχει φτιάξει μέχρι και μνημείο πεσόντων λέει για τότε που πήγαν να την κλείσουν. Λαμογιές και βύσματα παντού το ξαναλέω. Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ως χώρα και θρηνούμε τόσα θύματα αυτές τις μέρες.

    Απάντηση
  4. Μαρίκα απο Μενίδι
    Μαρίκα απο Μενίδι says:

    Περα απο την πλακα που κανουμε, δεδομένης της κατάστασης με τα τοσα θύματα, θεωρώ πως καλο θα το ηταν σαν χωρα να αποχωρήσουμε απο τον διαγωνισμό ή αν οχι αυτο ,η ερτ να ζητούσε μια παράταση ωστε να αναβληθεί η παρουσίαση του τραγούδιου μας. Το ίδιο περίμενα να γινει και με την Κύπρο γιατί θεωρώ οτι ο κόσμος αυτες τις μερες εχει αλλα πραγματα στο μυαλό του

    Απάντηση
  5. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Πόσο μπροστά η Μελίσα που κάνει αυτό που κάνει(καθ έτσι πρέπει)ενώ πριν λίγες μέρες συνέβη κάτι τραγικό απο ένα ανθρώπο που φημολογείται ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι ρουσφέτι του κυβερνώντος (ελπίζω όχι για πολύ) κόμματος. Πόσο πιθανό να συνέβη κάτι παρόμοιο και εδώ δεδομένων των διασυνδέσεων της οικογένειας του βερνίκου και των παράλογων της όλης υπόθεσης της Eurovision.Πλεον μετά από αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες οχι να πάει καλά θέλω αλλά να μη πάει καθόλου αν εσκεμμένα έγινε η διαδικασία έτσι ώστε να μας εκπροσωπήσει αυτός και να έχουμε ένα ακόμα ρουσφετακι σε μια θέση που δεν αξίζει. Η τέχνη μιμείται τη ζωή. Συγκεκριμένα η τέχνη ήταν πιο μπροστά από τα τελευταία τεκταινόμενα κάτι το οποίο θα φανεί στο δικαστήριο που θα γίνει και θα ξέρουμε εκτενέστερα τα έργα τής ερτ

    Απάντηση
  6. gogos
    gogos says:

    Πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν καταφέρει κάτι η Μελίσσα με τα ασφαλιστικά μέτρα και εν τέλει πάει ο Βερνίκος στο Λίβερπουλ, θα πρέπει να μην γίνει τη Δευτέρα η προβολή του κλιπ του τραγουδιού. Είναι οι πλεον ακατάλληλες ημέρες για ακροάσεις τραγουδιών. Ας το αφήσει η ΕΡΤ για αργότερα.

    Απάντηση
  7. Στεφανία
    Στεφανία says:

    Η Φουρέιρα έχει φάει άκυρο, δεν είπε κουβέντα. Η Ευαγγελία έχει φάει απανωτά άκυρα, δεν είπε κουβέντα. Και οι δύο αυτές είναι ήδη ονόματα, ειδικά η Φουρέιρα. Και έρχεται η Μαντζουκις και κάνει όλον αυτόν τον χαμό;

    Δηλαδή αν την έκοβαν στον ημιτελικό τον Μάιο, θα έκανε αγωγή στην ebu;

    Έλα κουκλίτσα μου τελείωνε με όλο αυτό σύντομα, όσο σύντομα φρόντισες να τελειώσει η καριέρα σου

    Απάντηση
    • HELENA
      HELENA says:

      Συγκρινεις τελείως ανόμοια πραγματα. Η Μελισσα ηταν υποψηφια και νικητρια μιας διαδικασιας που δεν τηρηθηκε. Δεν κατεθεσε μια συμμετοχη με σκοπο να επιλεξει η ΕΡΤ αν τη θελει η οχι, οπως εκανε η Φουρειρα τις προηγουμενες χρονιες.

      Απάντηση
  8. Vasilis
    Vasilis says:

    Πάντως ρε παιδιά, τίποτα από τι φαίνεται δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.
    Δευτέρα που βγαίνει του Βερνίκου, βγαίνει και η προσωρινή απόφαση.

    Μέσα Μαϊου που πραγματοποιείται ο διαγωνισμός, γίνεται το τελικό δικαστήριο. Πόσο κακό θα κάνει στο 16χρονο αν τελικά αποδειχθεί ότι η Melissa έπρεπε να είναι η φετινή μας εκπρόσωπο και η ΕΡΤ εκτός του ότι θα ρεζιλευτεί και επισήμως, θα πρέπει να δώσει και ένα σκασμό λεφτά.
    Έστειλαν τον δικηγόρο της Panik
    οι γελοίοι, ε βέβαια με τη μούτρα να εμφανιστεί εκεί ο Ζούλας και ο Παπαδημητρίου.

    ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΕΛΙΣΣΑΡΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
    Ότι και αν γίνει σε στηρίζουμε, και ελπίζουμε σύντομα να βγάλεις και το τραγούδι να γίνει χαμός!!

    Απάντηση
  9. Λάιος
    Λάιος says:

    Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η Ερτ είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα της εκδίκασης. Κι λόγος είναι προφανώς (το έχω ξαναγράψει) ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ επιλογής δέχτηκαν, όπως συνήθως γίνεται, ότι ο φορέας επιλέγει τραγούδι με όποιον τρόπο θέλει. Πιστεύετε ότι κάπου τον Δεκέμβριο που προέκυψε η ιδέα της ανάμειξης του κοινού η Ερτ προσκάλεσε τους υποψήφιους να αποδεχτούν εκ νέου καινούργιους όρους στην επιλογή ή έστω τους ρώτησε αν είναι σύμφωνοι; Αν είχε γίνει θα το ξέραμε.
    Βέβαια, το ότι η Ερτ εκτέθηκε με ανόητες δηλώσεις περί δημοκρατικής επιλογής, ενώ έκανε το κλασικό μαγείρεμα, όντως ισχύει, γι’ αυτό και κρατούν κρυφό το όλο ζήτημα, όσο μπορούν. Όμως δεν θεωρώ ότι υπάρχει νομική παρασπονδία αλλά μόνο ηθική.
    Και κατά βάθος νομίζω το ξέρει αυτό ο δικηγόρος της Μελίσσας, που ζητά απλώς λίγα λεπτά δημοσιότητας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *