Ελλάδα: Τα backstage του What They Say!

Πριν από μερικά λεπτά, ο Victor δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok βιντεάκι από τα backstage του βίντεο κλιπ.

Το γύρισμα και τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ της φετινής μας συμμετοχής έγιναν υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της ομάδας Pickcodes. Το βίντεο κλιπ χαρακτηρίζεται για την σύγχρονη αισθητική του, τα έντονα σκούρα χρώματα, κυρίως μπλε, και την έντονη παρουσία του υγρού στοιχείου.

@victorvernicos HAVE YOU GUYS SEEN THE MUSIC VIDEO YET? #esc #eurovision2023 #eurovisiongreece #greece #whattheysay ♬ original sound – Victor Vernicos

Μετά και τη χθεσινή του κυκλοφορία, συνολικά έχει συγκεντρώσει πάνω από 300 χιλιάδες προβολές μέσα από τους λογαριασμούς της ΕΡΤ, της Panik και της Eurovision στο YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=qL0EkId_sTY

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!
5 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *