Ελλάδα: Τζένη Μελιτά και Μαρία Κοζάκου στον σχολιασμό της Eurovision 2023;

Mέσα από την πρωινή εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε αποκλειστικά ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα καθίσει δίπλα από την Μαρία Κοζάκου στην παρουσίαση της Eurovision 2023!

Σύμφωνα με πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του SKAI , η Τζένη Μελιτά θα είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη, για την παρουσίαση της Eurovision. Η παρουσιάστρια ανήκει στο δυναμικό του καναλιού και η δημόσια τηλεόραση της έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Η ομάδα του «Πρωινό μας» σχολίασε, ωστόσο και το πρόβλημα της αντικατάστασης για την εκπομπή που η ίδια παρουσιάζει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στην ΕΡΤ, καθώς ο σχολιασμός της Εurovision θα απαιτεί την παρουσία της Τζένης Μελιτά στο Λίβερπουλ για ένα χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί από την δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ!

Παρακολουθήστε ολόκληρο το απόσπασμα από το «Πρωινό μας»:

Πως θα σας φαινόταν η επιλογή της Τζένης Μελιτά στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου για τον σχολιασμό της Eurovision 2023;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

 

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όποιος και να είναι ο σχολιαστής δεν με ενδιαφέρει. Προσωπικά, όσο ο κρατικός ραδιοφωνικος φορέας μας ακυρώνει και μας θεωρεί χαζούς, θα παρακολουθήσω τον διαγωνισμό είτε από το ρικ είτε από live μετάδοση.
    Δεν έχω όρεξη ούτε να ακούσω την κα Κοζάκου ούτε να κάνω τηλεθέαση στην ΕΡΤ γιατί νιώθω ότι με θεωρεί χαζό όταν μου παρουσιάζει για δημοκρατική μια καθ’ όλα μη δημοκρατική διαδικασία.
    (Αυτό δε σχετίζεται με το τραγούδι το οποίο είναι συμπαθητικό αλλά θέλει πολλή δουλειά επί σκηνής αλλά είναι καθαρά ως αντίδραση στο πρόσωπο ή μάλλον στα 6-7 πρόσωπα της ΕΡΤ)

    Απάντηση
    • Ορέστης
      Ορέστης says:

      ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ!!!
      Και εμενα προσωπικά μετά από όλα αυτά κάθε κίνηση της ΕΡΤ μου περναει αδιάφορη (ακόμη και αν είναι θετική)

      Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση η ΕΡΤ;;;
    Καλά μη παίρνετε και όρκο…

    ΑΝ αρχίσει να βγάζει (επιτέλους) επίσημες ανακοινώσεις η ΕΡΤ, ας ξεκινήσει από τα αποτελέσματα και μετά ας μας πει και για τους σχολιαστές, κ.τ.λ…
    Αλλά τι λέω… η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων με τη συμμετοχή του κοινού δεν αποτελούν.. “δημοκρατική διαδικασία”… Συγνώμη μπερδεύτηκα!

    Απάντηση
  3. Vasilis
    Vasilis says:

    Α καλά ούτε για την παρουσίαση δεν ξέρουν να επιλέξουν. Τι ξέρει αυτή τώρα για το διαγωνισμό; Επειδή είναι στην ΕΡΤ; Εγώ θα έβαζα έναν Θέμη Μάλλη, έναν Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που είναι γνωστές. Έλα Παναγία μου! Τον Πουλόπουλο όχι γιατί θα βάλει τα κλάματα με τη θέση που θα πάρει ο Βερνίκος, αν περάσει δηλαδή.

    Απάντηση
  4. Απλά υποθέτω
    Απλά υποθέτω says:

    Βλέπω κάτι σχόλια τύπου “Τι ξέρει αυτή από eurovision;” και σκέφτομαι ότι το ‘χουμε κάψει τελείως. Είστε σοβαροί; Τόσα χρόνια άλλη eurovision βλέπετε; Για σχολιαστές συνήθως θες ανθρώπους με χιούμορ που να δημιουργούν ένα όμορφο κλίμα για την βραδιά… όταν ξεκίναγε ο Καπουτζιδης τι ήξερε από eurovision;;; Δηλαδή κάπου οπα με την τοξικότητα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *