Εurovision 2023: Οι θέσεις εμφάνισης για Ουκρανία και Ην. Βασίλειο στον Μεγάλο Τελικό!

Όπως ανακοινώθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της επίσημης σελίδας Eurovision Song Contest, η Ουκρανία και το Ηνωμένο Βασίλειο θα εμφανιστούν στην 19η και την 26η θέση του μεγάλου τελικού αντίστοιχα.

Την επίβλεψη της κλήρωσης είχε ο Εκτελεστικός Επόπτης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, Martin Österdahl, κατά τη  συνάντηση των αρχηγών αποστολών στο Λίβερπουλ τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Όπως γνωρίζετε η σειρά εμφάνισης τόσο στον τελικό, όσο και στους ημιτελικούς καθορίζεται από τους διοργανωτές και εγκρίνεται από την EBU. Το μόνο που εξάγεται μετά από κλήρωση είναι το αν θα διαγωνισθείς στον πρώτο ή στο δεύτερο μισό.

Εξαίρεση στα παραπάνω είναι η σειρά εμφάνισης της διοργανώτριας χώρας, που πάντοτε καθορίζεται από κλήρωση, συμπεριλαμβανομένων όλων των πιθανών θέσεων. Από το 1 δηλαδή μέχρι και το 26.

Η περσινή νικήτρια Ουκρανία θα εμφανιστεί στην 19η θέση με το “Heart of steel”.

To Hνωμένο Βασίλειο με τη Mae Muller θα κλείσει τον φετινό τελικό της Eurovision 2023!

Θεωρείτε ευνοϊκή την κλήρωση για τo Ηνωμένο Βασίλειο και την Ουκρανία; Γράψτε μας την άποψη σας στα σχόλια! 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ανδρομάχη
    Ανδρομάχη says:

    Ευνοϊκή κλήρωση και για τις δύο χώρες. Η Αγγλία αν κατάλαβα σωστά θα είναι η τελευταία χώρα και αυτό τη συμφέρει. Η Ουκρανία είναι σε έναν από τους παραδοσιακά τυχερούς αριθμούς.

    Απάντηση
  2. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Ευνοϊκότατες θέσεις. Μόλις επιβεβαιώθηκε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα τερματίσει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη δεκάδα! Περιμένω με λαχτάρα τη χρονιά που η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον τελικό με διψήφιο κωδικό που να αρχίζει από το δύο…!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *