Ηνωμένο Βασίλειο: Ακούστε το “I Wrote A Song” της Mae Muller για την Eurovision 2023!

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας, BBC, ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα την Mae Muller ως εκπρόσωπο του Hνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2023.

Μετά από μήνες εικασιών και τρελών θεωριών, για έναν πολύ δημοφιλή καλλιτέχνη από τη διεθνή μουσική βιομηχανία που θα μπορούσε να φέρει την έκτη νίκη του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωρίζουμε επιτέλους τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Το τραγούδι έχει τίτλο “I Wrote A Song” και είναι στα αγγλικά.

Ακούστε το “I Wrote A Song” παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=tJ21grjN6wU

Λίγα λόγια για την Mae Muller:

Η Holly Mae Muller γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου το 1997 στο Kentish Town του Λονδίνου και είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Άρχισε να γράφει τη δική της μουσική σε ηλικία οκτώ ετών. Η Mae Muller φοίτησε στο Fine Arts College, στο Belsize Park.

Κυκλοφόρησε το πρώτο σινγκλ, “Better Days” το 2019, με τους Neiked και τον Αμερικανό ράπερ Polo G, οπου έφτασε να βρίσκεται στο Top 40 τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2022 ακολουθησαν τα τραγουδια “American Psycho” και το “I Just Want to Dance”.

Στις 3 Μαρτίου 2023, κυκλοφόρησε ένα σινγκλ σε συνεργασία με τους Sigala, Caity Baser και Stefflon Don με τίτλο “Feels So Good”. Ετσι σημερα εφτασε το σόλο single της “I Wrote A Song” οπού με αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπήσει το ΗΒ στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. 

Ποια είναι η γνώμη σας για την εν λόγω καλλιτέχνη; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ανδρομάχη
    Ανδρομάχη says:

    Τίμια συμμετοχή από Ηνωμένο Βασίλειο! Ωραίο τραγούδι, ωραίος ρυθμός! Πιστεύω ότι θα πάει καλά, βέβαια για δεκάδα δεν ξέρω γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι σαν το περυσινό. Εκτός κι αν δούμε καμιά σκηνική παρουσία οπως πέρυσι οπότε why not. Όπως και να χει, well done UK!!

    Απάντηση
  2. Kyr
    Kyr says:

    Σε αντίθεση με το Ισραήλ εδώ υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση! Ωραίο pop τραγουδάκι, όχι κάτι wow ωστόσο… Με ένα καλό staging μπορεί να τρυπώσει δειλά στο ΤΟΡ-10, αλλά σαν το περσινό του Sam δεν είναι… Και πολύ δυνατό βίντεο κλιπ! Καλή επιτυχία Αγγλία!

    Απάντηση
  3. Christos
    Christos says:

    Μεχρι στιγμης φετος, το πιο ωραιο ποπ τραγούδι. Δεν ειχε και σκληρο ανταγωνισμό. Με τιποτα νικη αλλα μια 10αδα θα μπορουσε

    Απάντηση
  4. Λάιος
    Λάιος says:

    Ευτυχώς που βγήκε και ένα τέτοιο τραγούδι και οι οπαδοί της Μελίσσας έχουν κάτι να στηρίξουν. Ανώδυνο, δροσερό, κατάλληλο για πρώτο ποτό σε μπαρ και ακατάλληλο για τοπ 10. Τα πολλά (χαζο)χαρούμενα τραγούδια θα κονταροχτυπηθούν φέτος για τις θέσεις 12-20.

    Απάντηση
    • Dhmhtrhs
      Dhmhtrhs says:

      Εντωμεταξύ φαίνεται ότι δεν άκουσες ποτέ το Liar μιας και το μόνο κοινό με αυτό είναι ότι το ερμηνεύει γυναίκα και είναι ποπ. Και η Κροατία το 2021 ποπ γυναικείο ήταν αλλά και η Κύπρος 2018 το ίδιο επίσης, αλλά δεν έχουν καμία σχέση. Της Μελίσσας ήταν adult banger pop banger, αυτό είναι πιο πολύ tik tok happy pop song. Ευτυχώς που πολλοί καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ ποπ κομματιών και δεν τα θεωρούν όλα το ίδιο 🙂

      Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σίγουρα δεν είναι τόσο καλό όσο το περσινό αλλά αποτελεί μια καλή συμμετοχή του ΗΒ, το οποίο δε θέλει να επιστρέψει στον πάτο.
    Ευχάριστο, σύγχρονο και ραδιοφωνικό χωρίς να το προσπαθεί παρα πολύ. Σε σχέση με το κράμα 5-6 τραγουδιών που στέλνει το Ισραήλ το προτιμώ! Φέτος πάντως μαζεύονται πολλά up tempo κομμάτια (τα περισσότερα γυναικεία) και δεν νομίζω ότι θα πάνε όλα τόσο καλά. Φέτος θα αναζητάμε κάτι πιο slow την βραδιά του τελικού για να χαλαρώσουμε, σε αντίθεση με πέρσι που ψάχναμε κάτι να ξυπνήσουμε…
    Το ΗΒ νομίζω θα μπει στην 15αδα αλλά ταβάνι αυτής της συμμετοχής είναι η 7η-8η θέση και αυτά φυσικά θα εξαρτηθούν από πως θα αποδοθεί live και πως θα στηθεί. 8,5/10. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *