Ηνωμένο Βασίλειο: Αύριο η ανακοίνωση της συμμετοχής για τη Eurovision 2023!

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του BBC στο Τwitter αποσπάσματος από την ραδιοφωνική εκπομπή του Scott Mills στο BBC Radio 2, ο ίδιος ανακοινώνει πως αύριο πρόκειται να δωθούν στη δημοσιότητα σημαντικά νέα που αφορούν τη Eurovision 2023.

O Scott Mills καλεί όλους τους φαν του διαγωνισμού να δώσουν σημασία σε αυτά που θα πει και αναφέρει τα εξής:

Έχω κάποια πολύ ενδιαφέροντα νέα που μόλις “έσκασαν” αυτό το απόγευμα. Η Zoe θα έχει μια πολύ μεγάλη ανακοίνωση σχετική με τη Eurovision αύριο το πρωί στις 8 και μισή. Μόνο αυτό μου επιτρέπεται να μοιραστώ! Αλλά βεβαιωθείτε πως θα συντονιστείτε στην εκπομπή “Breakfast with Zoe” αύριο στις 8 και μισή το πρωί στο BBC Radio 2.

H αινιγματική ανακοίνωση του Scott Mills, μας προδιαθέτει ότι η σημαντική είδηση που θα ανακοινωθεί στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της Zoe Ball θα αφορά την εκπροσώπηση του Ηνωμένου Βασιλείου στον διαγωνισμό δεδομένων και των χρονικών πλαισίων υποβολής της συμμετοχής που στενεύουν αλλά και των έντονων φημών γύρω από το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Sam Ryder στην εκπροσώπηση της χώρας.

Η προδιάθεση επιβεβαιώνεται με το tweet του Rylan Clark, συμπαρουσιαστή της κλήρωσης των ημιτελικών της Eurovision 2023, ο οποίος μας καλεί με τη σειρά του να συντονιστούμε στο BBC Radio 2 αύριο το πρωί.

Επομένως, αύριο το πρωί θα γνωρίζουμε επιτέλους τον εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου και το τραγούδι με το οποίο θα συμμετέχει φέτος στη διοργάνωση που το ίδιο φέτος φιλοξενεί στην πόλη του Λίβερπουλ.

Θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον επόμενο εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Greco London
    Greco London says:

    Ειναι μεταξύ Birdy, Rina και Ellie Goulding.. Ολες καλές επιλογές. Φημες λένε για το Raincatchers της Birdy το οποιο πιστευω να πηγαινε καλά στις επιτροπές αλλα στο κοινό ίσως οχι και τόσο. Καλή επιτυχία στην Αγγλία

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *