mae muller

Ηνωμένο Βασίλειο: Το ” I Wrote A Song” είχε γραφεί πριν καν παρουσιαστεί η ευκαιρία της Eurovision!

Η Mae Muller, εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023, έδωσε σήμερα το πρωί συνέντευξη στην εκπομπή This Morning, όπου και μίλησε για τη διαδικασία μέσω της οποίας επιλέχθηκε, το εξαντλητικό πρόγραμμα προετοιμασιών της, καθώς και τα συναισθήματα που τη συνοδεύουν πριν τον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τη Muller, οι προετοιμασίες είναι σκληρές αλλά και πολύ διασκεδαστικές:

Είναι πολύ μεγάλη τιμή που εκπροσωπώ το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι σουρεαλιστική εμπειρία αλλά απολαμβάνω την κάθε μέρα που έρχεται και περνάω πολύ καλά!

Οι προετοιμασίες είναι πολύ σκληρές, έχουμε και τα pre-parties και αισθάνομαι ήδη έτοιμη απλά μέχρι τις 13 Μαΐου, θα είμαι 100% μέσα!

Δεδομένου ότι η Mae Muller γνώριζε για την ανάληψη της εκπροσώπησης εδώ και τρεις μήνες, η παρουσιάστρια αναρωτιέται πως δεν το μοιράστηκε με κανέναν και το κράτησε κρυφό, ενώ κάτι τέτοιο δεν το συνηθίζει.

Έπρεπε να κάνω μια μεγάλη προσπάθεια να μην το μοιραστώ. Έλεγα στον εαυτό μου να συγκρατηθεί, ώστε να μην το χαλάσω. Μίλησα μόνο στους γονείς μου, γιατί ειδάλλως θα ήταν περίεργο να το μάθουν από τις διάφορες ειδήσεις. Ήταν δύσκολο, αλλά άξιζε.

Από την άλλη, κάποιοι φίλοι μου επικοινώνησαν μαζί μου τη μέρα όπου ανακοινώθηκε το όνομά μου, εντελώς απορημένοι. Και εγώ απλά είπα, συγγνώμη!

Το “I Wrote A Song“, όπως αναφέρει στη συνέχεια, είχε γραφεί πριν καν παρουσιαστεί η ευκαιρία της Eurovision.

Ήταν σα να ευθυγραμμίστηκαν τα αστέρια και δυο-τρεις μέρες αφότου το έγραψα, επικοινώνησα με τους manager μου και αυτοί με ρώτησαν πως μου φαίνεται η Eurovision, γιατί το άκουσαν και τους άρεσε πολύ. Ήθελαν μια απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική, αμέσως. Βασικά αυτό…εγώ είπα ναι κατευθείαν.

Έπειτα, όταν έγινε σίγουρο ότι το “I Wrote A Song” θα πήγαινε στη Eurovision, πρόσθεσα στο τραγούδι ένα κομμάτι στο οποίο μιλάω, όπου δεν υπήρχε πριν. Σκέφτηκα ότι θα ήθελα στην εμφάνισή μου να έχω ένα σημείο στο οποίο να μπορώ να συνδεθώ και να επικοινωνήσω με τον κόσμο γιατί ακριβώς πρόκειται για μια πολύ μεγάλη σκηνή και χρειαζόμουν κάτι πιο οικείο. Το συγκεκριμένο κομμάτι το έγραψα 4 με 5 φορές, γιατί ήθελα να είναι κατάλληλο για τη Eurovision.

Το τραγούδι φαίνεται να έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κόσμου, όπως παραδέχεται η Muller.

Ο κόσμος φαίνεται ότι το απολαμβάνει πολύ, χορεύει και αντλεί δύναμη από αυτό, πράγμα που το ήθελα πολύ εξαρχής.

Σχετικά με το μήνυμα του τραγουδιού:

Ο τρόπος που έχω για να αντιμετωπίζω δύσκολες καταστάσεις, είτε είναι ένας χωρισμός είτε κάποια απώλεια, είναι γράφοντας, καθώς αυτό μου επιτρέπει να αντλώ δύναμη. Περνάς διάφορα στάδια, ξεκινάς από την εκδίκηση και καταλήγεις να βγαίνεις από αυτή τη δοκιμασία πολύ πιο δυνατός. Αυτό ήταν το όραμά μου για αυτό το τραγούδι.

Απ’ ό,τι φαίνεται ήταν και η κατάλληλη στιγμή για την ίδια να αναλάβει ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ.

Έχω ήδη κάποια εμπειρία, που με βοήθησε να αισθανθώ έτοιμη. Αν η πρόταση μού είχε γίνει πριν 3-4 χρόνια, δε θα αισθανόμουν έτοιμη να το αντιμετωπίσω. Τώρα, με την εμπειρία που έχω, μολονότι δεν αισθάνομαι πως μπορεί κάτι συγκεκριμένο να σε προετοιμάσει για αυτήν την εμπειρία, πιστεύω πως έχω συγκεντρώσει τα εργαλεία που θα με βοηθήσουν.

Ακόμη, δηλώνει ενθουσιασμένη που διαδέχεται τον Sam Ryder στην εκπροσώπηση του Ηνωμένου Βασιλείου, γιατί με τη σκληρή δουλειά του ανέτρεψε τα δεδομένα και τη δυναμική της χώρας στον διαγωνισμό και φέτος υπάρχει ένα πολύ πιο θετικό κλίμα.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας σχετικά με το outfit της στο Λίβερπουλ, μοιράζεται:

Αυτό συζητιέται ακόμα! Γνωρίζουμε φυσικά, απλά προσθέτουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες γιατί θέλουμε να είναι τέλειο. Άλλωστε, μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με τα ενδυματολογικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction της ομάδας του EurovisionFun για τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023, παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε πως το Ηνωμένο Βασίλειο, ως διοργανώτρια χώρα του φετινού διαγωνισμού και μέλος των BIG-5, συμμετέχει απευθείας στον Μεγάλο Τελικό της 13ης Μαΐου με σειρά εμφάνισης 26.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2023!

1 reply
  1. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Παραδόξως, ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια φέτος. Πιστεύω ότι θα πάει καλά δεδομένης και της θέσης του στον τελικό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *