Θάνος Καλλίρης: ”Θα έγραφα ένα τραγούδι στην Τάνια Μπρεάζου για την Eurovision”!

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του OPEN,“Ποιος είναι Πρωινιάτικα”, βρέθηκε ο τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στην εμπειρία του στη Eurovision, αλλά και πως θα ήθελε να συνθέσει ένα τραγούδι για την Τάνια Μπρεάζου και να μας εκπροσωπήσει τον διαγωνισμό.

Τι δήλωσε για την εμπειρία του στην Eurovision;

Έκανα ότι μπόρεσα. Δεν τα πήγαμε άσχημα. Δεν ντροπιάσαμε την Ελλάδα. Βγήκαμε δέκατοι στους 22, με πολύ λίγα μέσα. Ο κόσμος μας αγάπησε.

Θα επέστρεφε στην Eurovision, αυτή τη φορά ως συνθέτης:

Στην Eurovision πρέπει να πηγαίνουν νέοι καλλιτέχνες. Θα έγραφα ένα τραγούδι στην Τάνια Μπρεάζου. Είναι σούπερ σταρ. Απορώ πως δεν κάνει την καριέρα που της αναλογεί. Πρέπει να φύγει στο εξωτερικό.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Θάνος Καλλίρης, εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision το 1987 ως μέλος του συγκροτήματος Bang!, καταλαμβάνοντας με το τραγούδι Stop, την δέκατη θέση. Το 2002 έλαβε μέρος στον ελληνικό εθνικό τελικό ως δημιουργός, με το τραγούδι Love Is a Wonderful Thing και την Πέγκυ Ζήνα χωρίς να καταφέρουν να βρεθούν στο Ταλίν.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Με δυνατό κομμάτι (είτε μπαλάντα είτε up tempo) θα την ήθελα. Αρκεί να βρει κάτι δυνατό, σαν Τάνια το έχει, καλή δισκογραφία δεν έχει ως τωρα….

    Απάντηση
  2. Panos
    Panos says:

    Αυτό το “πρέπει να φύγει στο εξωτερικό” δε θα το καταλάβω ποτέ. Γιατί να μην την κρατήσουμε εδώ και να αναδείξουμε τη δική μας μουσική σκηνή;

    Απάντηση
    • Δημητρης
      Δημητρης says:

      Γιατί κανείς δεν κάνει επιτυχία καθαρά με ξένο ήχο όπως θα έπρεπε να κάνει η Τάνια, γιατί δεν έχουμε μεγάλες μουσικές σκηνές, γιατί οικονομικά η υποστήριξη είναι πολύ μικρότερη, γιατί η μουσική μας βιομηχανία χρηματικά βασίζεται στην τραπ και στη λαική μουσική κλπ κλπ κλπ

      Απάντηση
  3. Σοφία
    Σοφία says:

    Η Τάνια έχει όλο το πακέτο για να πάει στη Eurovision.. Και πάνω από όλα φωνάρα. Το απέδειξε και στο your face sounds familiar. Απλώς πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι γιατί μέχρι στιγμής αυτά που της έχουν δώσει η δισκογραφική της δεν την αναδεικνύουν καθόλου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *