Ιρλανδία: Τολμηρή και μεγάλη θα είναι η σκηνική εμφάνιση των Wild Youth!

Τα πρώτα στοιχεία για την σκηνική εμφάνιση των Wild Youth στο Λίβερπουλ, έδωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Conor O’Donohoe, σε συνέντευξή του στο PA news agency. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε ετοιμάζουν κάτι μεγάλο και τολμηρό για την Eurovision 2023!

O Conor O’Donohoe ανέφερε λοιπόν για την σκηνική παρουσίαση του We Are One στην σκηνή της Eurovision 2023 πως θα είναι κάτι μεγάλο και τολμηρό!

Η σκηνική παρουσίαση θα είναι τολμηρή και μεγάλή, δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση! Θα παρουσιάσουμε το τραγούδι μας χωρίς εκπτώσεις, με τη σιγουριά ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας!

Conor O’Donohoe

Επίσης αποκάλυψε πως εξαιτίας της απαιτητικής σκηνικής εμφάνισης που θα παρουσιάσουν στο Λίβερπουλ, έχει κόψει το junk food και κάνει γυμναστική συστηματικά.

Είμαι σε φάση έντονης προπόνησης! Έπρεπε κάποια στιγμή να παρατήσω τα Mac Donalds και να ξεκινήσω να τρέφομαι αποκλειστικά με sticks καρότου! Κάνω κάθε μέρα τις ασκήσεις φωνητικής μου, τρέχω στον διάδρομο και τραγουδάω την συμμετοχή μας!

Conor O’Donohoe

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διαδικασία συγγραφής του We Are One:

Η μόνη σκέψη μας κατά τη συγγραφή του “We Are One” ήταν το τραγούδι να ανταποκρίνεται στο ανάστημα και στο μέγεθος του διαγωνισμού!

Conor O’Donohoe

Μέχρι στιγμής τα στοιχήματα και τα προγνωστικά δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία των Wild Youth, αφού το We Are One βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του Πρώτου Ημιτελικού για την πρόκριση στον τελικό.

Πιστεύετε θα μπορέσει η Ιρλανδία να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Πηγή: RTE
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *