Κύπρος: Ο Andrew Lambrou διασκευάζει το “Watergun”, τη συμμετοχή της Ελβετίας στη Eurovision 2023!

Ο 24χρονος Andrew Lambrou, εκπρόσωπος της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, μοιράστηκε σήμερα μέσω του λογαριασμού του στο TikTok, ένα απόσπασμα στο οποίο διασκευάζει μια συμμετοχή της Eurovision 2023. Το τραγούδι το οποίο επέλεξε να διασκευάσει ήταν το “Watergun” του Ελβετού συμμετέχοντα, Remo Forrer.

https://www.tiktok.com/@andrewlambrou/video/7216336824594140462

Παράλληλα, στην περιγραφή του βίντεο αναφέρει το εξής:

Πάρα πολλή αγάπη για τη συμμετοχή του Remo Forrer στη Eurovision 2023. Ανυπομονώ να σε γνωρίσω! Πολλή αγάπη στους φίλους μου από την Ελβετία!

Είναι προφανές πως ο Lambrou ξεχωρίζει τη συμμετοχή του Remo Forrer, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα έδωσε και την πρώτη του ζωντανή ερμηνεία στο “Watergun“, εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές του ικανότητες και διεκδικώντας το σερί των προκρίσεων που έχει καταφέρει η χώρα του,  ενώ διαγωνίζεται στον 1ο ημιτελικό της 9ης Μαΐου με σειρά εμφάνισης 8.

Από την άλλη, ο Andrew Lambrou διεκδικεί, μετά τον περσινό αποκλεισμό, να επαναφέρει την Κύπρο στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision και διαγωνίζεται με το τραγούδι του “Break A Broken Heart“, στον 2ο ημιτελικό της 11ης Μαΐου με σειρά εμφάνισης 6.

Πώς σας φάνηκε η διασκευή του “Watergun” από τον Andrew Lambrou; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *