Κύπρος: Στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού το “Break a Broken Heart” του Andrew Lambrou

Στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η φετινή κυπριακή συμμετοχή. Το “Break a Broken Heart” που μέσα σε εφτά ημέρες έχει σημειώσει πάνω από 250.000 προβολές στο κανάλι της Panik, βρίσκεται πλέον μαζί με τις υπόλοιπες συμμετοχές της Eurovision 2023, στο κανάλι της EBU.

Την Κύπρο εκπροσωπεί o Andrew Lambrou, με ένα τραγούδι που υπογράφει μια ομάδα, αρκετά έμπειρων στον διαγωνισμό συνθετών:

  • Thomas Stengaard : Δανία 2013, Γερμανία 2018, Γερμανία 2019, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021, Αζερμπαϊτζάν 2022
  • Jimmy “Joker” Thörnfeldt : Σουηδία 2021, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021
  • Jimmy Jansson : Δανία 2020
  • Marcus Winther-John : Ανδόρρα 2009

Η Κύπρος από το 2015, μέχρι και το 2021 μετρά μόνο προκρίσεις, θα μπορέσει ο Andrew Lambrou να ξαναφέρει την χώρα στον τελικό μετά τον φετινό αποκλεισμό της Aνδρομάχης;

Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou και το “Break A Broken Heart” διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού στις 11 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

3 ΣΧΟΛΙΑ
    • Ben
      Ben says:

      Κάπου εκεί θα κινηθεί λογικά..ούτε αποκλεισμός αλλά ούτε και ψηλότερα. Αν δεν του εδιναν αυτο το σουηδικο τραγουδι που ειναι πιο basic και απο φρεντο εσπρεσο μετριο με μαυρη και ειχε κατι πιο αυθεντικο, ισως να ειχε καταφερει να αποκτησει τωρα αλλη δυναμικη και στα στοιχηματα και στα polls.

      Απάντηση
  1. Ben
    Ben says:

    Εν τω μεταξύ έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι μου θυμίζουν τα κουπλέ εκει που τραγουδαει I miss your kiss, gasoline and a matchstick Red Lights, flashes, rising out of the ashes και τελικά ο ρυθμος ειναι copy απο το They don’t care about us του MJ!!! Οι αθεοφοβοι Σουηδοι!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *