Κύπρος: Το DANTE στην ενδυματολογική επιμέλεια του Andrew Lambrou (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το brand Dante, θα αναλάβει την ενδυματολογική επιμέλεια του Andrew Lambrou, στην Eurovision 2023.

Ο Αντώνης Παπασταύρου είναι ο σχεδιαστής και ένας από τους δύο εμπνευστές της ιδέας του Dante – ο δεύτερος είναι το άλλο του μισό στη ζωή και στη δουλειά, η γυναίκα του Αντριάνα Παρασκευοπούλου, υπεύθυνη επικοινωνίας του brand.

Το Dante, είναι εμπνευσμένο από τον ποιητή Δάντη και στοχεύει στο να δημιουργεί κομμάτια που να μπορούν να φορεθούν απ’ όλους τους άντρες, ανεξαρτήτως στυλ, τολμηρούς και μη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dante (@dante_men)


Η ιδέα του Dante υλοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2016. Τα Dante έχουν μια πετυχημένη συνεργασία με το γνωστό μοντέλο Γιώργο Καράβα, ενώ με το brand έκανε την παρθενική του εμφάνιση στα φετινά MadWalk, o Δήμος Αναστασιάδης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι, η Κύπρος με τον Andrew Lambrou διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 11 Μαΐου 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυπριακή -και όχι μόνο- συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο Λίβερπουλ!

1 reply
  1. Δημήτρης
    Δημήτρης says:

    Πρωσοπικα θα τον ήθελα με κάτι πιο σικ αλλα και σεξυ ταυτόχρονα κάτι ίσως που να φαίνονται ωραία τα χέρια του κάτι τέτοιο ίσως

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *