Ουκρανία: Aκούστε την τελική έκδοση του ”Heart Of Steel”!

Η πρώτη χώρα που επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2023 ήταν η Ουκρανία. Από τις 17 Δεκεμβρίου, μέσω του εθνικού τελικού τους ”vidbir’‘, οι Ουκρανοί επέλεξαν τους  TVORCHI και το ”Heart Of Steel” για να τους εκπροσωπήσουν στο διαγωνισμό της Eurovision. Έκαναν την ανατροπή νικόντας το ”Vidbir’‘, καθώς σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες δεν είχαν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουν. Ελπίζουν να ανατρέψουν τα στοιχήματα και στη Eurovision, καθώς εδώ και λίγες μέρες η Ουκρανία έπεσε για πρώτη φορά απο την κορυφή των στοιχημάτων και αποτελεί πλέον το τρίτο φαβορί για τη νίκη, αντί για πρώτο που ήταν όλο αυτό το διάστημα.

Οι TVORCHI πέρασαν γρήγορα στην αντεπίθεση και μας δείχνουν πως δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα γιατί στόχος της Ουκρανίας είναι και πάλι η νίκη. Ετοίμασαν λοιπόν ένα revamp για το ‘‘Heart Of Steel”, και μας το παρουσιάζουν απόψε. Δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές στο τραγούδι, προς το τέλος του τραγουδιού έχει προσθεθεί μια δυναμική ενορχήστρωση που κορυφώνει το τραγούδι. Σίγουρα φαίνεται πως δούλεψαν αρκετά για να παρουσιάσουν την καλύτερη εκδοχή του τραγουδιού στο Λίβερπουλ. και να διεκδικήσουν τη νίκη για την Ουκρανία.

Υπενθυμίζουμε πως η Ουκρανία, αν και έχει αυτόματη πρόκριση στον τελικό, θα παρουσιαστεί και θα ψηφίσει στο δεύτερο ημιτελικό μαζί με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ακούστε παρακάτω τη νέα εκδοχή του ”Heart Of Steel”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ουκρανική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

Ποια είναι η γνώμη σας για την ανανεωμένη εκδοχή του “Heart Of Steel”; Γράψτε μας στα σχόλια!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *