Πορτογαλία: Με αλλαγές η εμφάνιση της Mimicat στο Λίβερπουλ!

Η Mimicat κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του ιστορικού Festival da Canção και έτσι θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision. Κατάφερε να επικρατήσει τόσο στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού.

https://www.youtube.com/watch?v=wa3suiOzAAk&ab_channel=EurovisionSongContest

Σε συνέντευξή της σε τοπικό μέσο η ίδια αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές της εμφάνισής της για την μεγάλη σκηνή της Eurovision στο Λίβερπουλ. Αυτό που επιθυμεί η ίδια είναι να διατηρηθεί η αισθητική του καμπαρέ. Οι αλλαγές που θα γίνουν έχουν να κάνουν με τις πολλές δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει μια μεγαλύτερη σκηνή.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Δουλεύουμε αρκετά γιατί η σκηνή έχει μια τεράστια ποικιλία ευκαιριών για να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας όπως οι κινούμενες οθόνες LED και τα γραφικά. Βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε ένα σύγχρονο καμπαρέ σχεδιάζοντας να βελτιστοποιήσουμε την παράστασή μας.

Επίσης αποκάλυψε ότι θα την πλαισιώνουν τέσσερις χορευτές ενώ ο καναπές που χρησιμοποιήθηκε ως prop στην εμφάνισή της στον εθνικό τελικό δε θα αποτελέσει μέρος και της εμφάνισής της τον ερχόμενο Μάιο.

Η Πορτογαλία έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό. Συγκεκριμένα θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό της βραδιάς (θέσεις 1-7).

πηγή: escportugal.pt

 

Μείνεται συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νεότερα σχετικά με τη συμμετοχή της Πορτογαλίας στον Διαγωνισμό της Eurovision.

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *