Φινλανδία: Ο Mr. Lordi σχολιάζει την συμμετοχή του Käärijä στην Eurovision 2023!

Οι Lordi είναι ένα hard rock συγκρότημα και οι μόνοι νικητές του διαγωνισμού, για λογαριασμό της Φινλανδίας. Το τραγούδι και τα κοστούμια τους, τους κάνει από τους πιο αξιομνημόνευτους νικητές του Διαγωνισμού. Για αυτόν τον λόγο, ο Φινλανδικός τύπος, πάντα εκτιμάει την γνώμη του συγκροτήματος, για την συμμετοχή της χώρας στην Eurovision.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, ο Mr. Lordi σε μια συνέντευξή του στο Helsingin Uutiset μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή του Käärijä με το τραγούδι “Cha Cha Cha”. O Mr. Lordi έχει ανάμεικτα συναισθήματα για το φινλανδιό τραγούδι:

«Δεν αντέχω τη ραπ. Η χιπ χοπ είναι από τον Σατανά. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η μουσική, δεν την καταλαβαίνω. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ βαρύ φόντο και ένα μελωδικό ρεφρέν, το οποίο μου αρέσει πολύ.»

Τελικά όμως, ο Mr. Lordi πιστεύει πως το τελικό αποτέλεσμα είναι θετικό και πως ο Käärijä μπορεί να φέρει μια πολύ καλή θέση στην Φινλανδία. Σύμφωνα με τον Mr. Lordi, αυτό που κάνει τον Käärijä βα ξεχωρίζει είναι ο «βαρύς ήχος» του τραγουδιού, γιατί η Φινλανδία, τείνει να παίρνει καλύτερα αποτελέσματα με τέτοιου είδους τραγούδια:

«Είναι πάντα καλό όταν ένα πιο “βαρύ” τραγούδι από τη Φινλανδία συμμετέχει σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, γιατί έχουμε εξειδίκευση σε τέτοια μουσική. Οι Φινλανδοί ξέρουν πώς να κάνουν τέτοια μουσική, λειτουργεί καλύτερα από πιο απαλά τραγούδια. Lordi, Blind Channel και Käärijä: πράγματα από το βαρύτερο τμήμα.»

Ωστόσο, ο Mr. Lordi δεν θέλει να περιμένει μια νίκη για την Φινλανδία. Όπως είπε, ο Käärijä μπορεί να νικήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Παρόλα αυτά, πρόσθεσε πως το να κάνουμε προβλέψεις είναι ανόφελο, αφού υπάρχουν πολλές μεταβλητές που πρέπει να συνυπολογίσουμε στον διαγωνισμό.

Οι Lordi, ήταν οι μεγάλοι νικητές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2006 που έλαβε χώρα στην Αθήνα και χάρισαν στην Φινλανδία την πρώτη και μοναδική ως τώρα νίκη τους:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

SourceHelsingin Uutiset

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *