Andrew Lambrou: “Η εμφάνιση μου θα είναι επική” | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ |

Ο φετινός εκπρόσωπος της Kύπρου, Andrew Lambrou, μίλησε αποκλειστικά στον Αποστόλη Ματάμη και το Eurovisionfun για την συμμετοχή του στην Eurovision 2023 με το τραγούδι “Break Α Βroken Heart“.

Για την ημέρα της πρεμιέρας της συμμετοχής του, ο ίδιος δήλωσε αρκετά ενθουσιασμένος, καθώς ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα προετοιμασίας και χάρηκε πολύ που αρκετοί άνθρωποι ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του τραγουδιού. Για τη συμμετοχή του “Break Α Βroken Heart”, ο Andrew δήλωσε:

“To τραγούδι αναφέρεται στον πόνο του παρελθόντος και στην ενδυνάμωση μέσα από αυτό! Οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες και να μας επηρεάσουν ψυχικά αλλά στην τελική μέσα από αυτό μπορείς να γίνεις πιο δυνατός.”

“Είναι ένα επικό τραγούδι! Είχα βέβαια πολλές άλλες επιλογές και ήταν μία δύσκολη διαδικασία! Αλλά μετά ήρθε το “Break Α Βroken Heart” και ξεχώρισε κατευθείαν!”

Για την σκηνική του εμφάνιση στη σκηνή του Λίβερπουλ, ο ίδιος μας αποκάλυψε:

Είμαστε σε συζητήσεις και προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Θεωρώ πως η σκηνική εμφάνιση θα κολακεύει ιδιαιτέρως το τραγούδι. Εάν μπορούσα να το περιγράψω με μία λέξη, η εμφάνιση μου θα είναι επική!”

Ο Andrew στη συνέχεια μας αποκάλυψε ως πιο αγαπημένες συμμετοχές του από τη Eurovision, αυτή της Ελένης Φουρέιρα (2018), της Έλενας Παπαρίζου (2005), των Lordi (2006) και της Μολδαβίας του 2010.

Ο ίδιος βέβαια αναφέρθηκε και στο reaction video της συμμετοχής του από την παρέα του Eurovisionfun, το οποίο είδε ο ίδιος και η οικογένεια του και λάτρεψαν!

Τέλος, ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου έδωσε το μήνυμα του σε όλους τους αναγνώστες του Eurovisionfun:

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Andrew Lambrou στο κανάλι μας στο Youtube:

 

Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou και το Break A Broken Heart διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού στις 11 Μαΐου.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Andrew Lambrou όσο και την Panic Records και ευχόμαστε ολόψυχα 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΠΡΟΣ!

Mη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Θ ανεβεί καμία σκάλα η θα μπει σε κανα κοχύλι; Δεν περιμένω πολλά από Marvin. Αναλώνεται πολύ σε props που απλά δεν προσφέρουν τίποτα στη σκηνογραφία ούτε το στο ίδιο το τραγούδι. Ένα τόσο generic και basic τραγούδι τύπου Melfest reject χρειαζεται επειγόντως κατι ιδιαιτερο μήπως και καταφέρει να ξεχωρίσει, για να περάσει τελικό.

    Απάντηση
  2. Kyr
    Kyr says:

    Μια σκηνική προσέγγιση, λιτή, δυναμική και εύκολα αντιληπτή από το κοινό, στο θέμα που πραγματεύονται οι στίχοι του τραγουδιού πιστεύω θα το έκαναν να ξεχωρίσει, βλέπε Ουγγαρία 2014. Ότι καλύτερο να ευχηθώ στον συμπαθέστατο Andrew!

    Απάντηση
  3. Java
    Java says:

    Επικό τραγούδι? Μάλλον σε κάποιο άλλο τραγούδι αναφέρεται! Το κομμάτι καλό είναι, πολύ καλή παραγωγή, το παλικάρι έχει καλή φωνή και ωραία παρουσία, αλλά μέχρι εκεί! Είναι λίγο διεκπεραιρεωτικο και δεν βγάζει το συναίσθημα του θα ήθελε ένα τέτοιου ύφους τραγούδι για να ξεχωρίσει!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *