Andrew Lambrou: ”Αυτό που θα δείτε στη σκηνή θα είναι τρελό”!

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2023, Andrew Lambrou, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Talk To Mad, που παρουσιάζουν οι Dat Lilly και Αλέξης Μαρκάζος.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε για το πως νιώθει που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην φετινή Eurovision, αλλά και πως προέκυψε αυτή η πρόταση.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο όνειρο του να βρεθεί στην Eurovision, ενώ δεν παρέλειψε την αναφορά του στην περσινή του εμπειρία στο Eurovision Australia Decides.

Τέλος, αν και ήθελε να αποκαλύψει πολλά πράγματα για την σκηνική του εμφάνιση στο Λίβερπουλ, περιορίστηκε στο να χαρακτηρίσει όλο το σόου που θα δούμε επικό και τρελό.

Δείτε τη συνέντευξη του στο παρακάτω βίντεο:

Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou και το Break A Broken Heart διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Δεύτερου Ημιτελικού στις 11 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Κύπρο στην Eurovision.

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Χωρίς να σημαίνει ότι δεν το αξίζει ο Αντρεου και η Κύπρος παρατηρώ ότι η πανικ για άλλη μια φορά θα εξαργύρωσει ολη της τη προώθηση στη συγκεκριμένη συμμετοχή με την Ελλάδα να κοιτάζει ήδη από πολύ χαμηλά σε πολλαπλα επίπεδα…για μένα η Ελλάδα φέτος διαθέτει τις προδιαγραφές μόνο για μια πολύ χαμηλή θέση έως και αποκλεισμό…η όλη κατάσταση προσιδιάζει στο 18. Για να μην αναφερθώ στον πολιτικό παράγοντα.. φέτος δε θα έχουμε την όρεξη με όσα γίνονται να ασχοληθούμε με την ελληνική συμμετοχή και δικαίως κατά τη γνώμη μου…δεν έχω καθόλου αγωνία για το τραγούδι του Βίκτορ

    Απάντηση
    • Sofia
      Sofia says:

      Συμφωνώ απόλυτα με όλα. Ενώ εγώ γενικά είμαι τεράστια φαν της eurovision και τη παρακολουθώ κάθε χρόνο από το 2007, φέτος είναι η πρώτη χρόνια που δεν με ενδιαφέρει και δεν παίζει και να τη δω.. Θες όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα που έχω διαβάσει για τη συμμετοχή μας (συν τα στοιχήματα), θες η απατεωνιά της Ερτ. Συν ό,τι έχει συμβεί το τελευταίο καιρό στην Ελλάδα. Ίσως τη δω μόνο για τη Κύπρο. Άντε και για τη Loreen (αν έχει επιλεχθεί για να εκπροσωπήσει τη Σουηδία γιατί δεν είμαι και σίγουρη)

      Απάντηση
  2. Δημήτρης
    Δημήτρης says:

    Ο τύπος δεν ξέρει καν ελληνικά και οι συνθέτες του τραγουδιού δεν ειναι καν Κύπριοι. Έχει χαθεί τελείως το νόημα του διαγωνισμού σε βαθμό που αγγίζει την γελοιότητα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *