Eλλάδα: Ο Γιώργος Σεγρεδάκης στην ενδυματολογική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής!

Μόλις ανακοινώθηκε, από την εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωΐαν σε εἶδον”, ότι ο Γιώργος Σεγρεδάκης θα επιμεληθεί την ενδυματολογική εμφάνιση του Victor Vernicos στη Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Ο ενδυματολόγος με καταγωγή από την Κρήτη, έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τον διαγωνισμό της Eurovision το 2008 με την Καλομοίρα και το 2012 με την συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου, ενώ το 2016 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής για την ελληνική βαθμολογία στον διαγωνισμό.

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικούς σταθμούς (MAD TV, ΕΡΤ, MEGA, ANT1, ALPHA, STAR, ALTER) και εταιρείες παραγωγής (ΑΝΩΣΗ, STEFI, MAGNA, CENTRAL) σε πάνω από εκατό μεγάλα πρότζεκτ, εκπομπές και διαφημίσεις, με όλα τα σημαντικά εγχώρια περιοδικά για φωτογραφίσεις μόδας / διασήμων και με όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, σε φωτογραφίσεις και μουσικά βίντεο πολυάριθμων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με την εταιρεία L’Oréal. Επιπλέον, έχει δουλέψει με ΕΛΣ (Το όνειρο, Δώσ’ μου τα χρώματα, Ερωτόκριτος), Φεστιβάλ Αθηνών (Αρκαδία), ΜΜΑ (Cabaret, Miss Donnithorne’s Maggot, City Lives), Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Ρωμαίος και Ιουλιέττα), ΕΡΤ (Eurovision κ.ά.). Έχει επιμεληθεί τα κοστούμια σε πολυάριθμες θεατρικές παραστάσεις όπως Νύχτα ραδιο-φόνων (Θέατρο Διάνα), ΚΤΕΛ(Θέατρο Κιβωτός), Rocky Horror Show και Καρυοθραύστης (Θέατρο Rex), Ήρθες και θα μείνεις, Μάνα θα πάω στο Hollywood και Κάθε Τρίτη με τον Μόρι (Θέατρο Ιλίσια), Hair (Θέατρο Χώρα).

Δείτε εδώ το video clip της ελληνικής συμμετοχής από το επίσημο κανάλι της Eurovision:

https://www.youtube.com/watch?v=qL0EkId_sTY

Σας υπενθυμίζουμε ότι, η Ελλάδα με τον Victor Vernicos διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 11 Μαίου 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ελληνική -και όχι μόνο- συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο Λίβερπουλ!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Παν. Μ.
    Παν. Μ. says:

    Δεν ξερω τι εχει κατα νου ο Σεγρεδακης παντως στο κλιπ ηταν σωστος ενδυματολογικα ο Victor. Ιδιως η εμφανιση με βερμουδα και αρβυλακι ηταν πολυ ιδιαιτερη και συγχρονη

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    Poli kali i epilogi tou siggekrimenou endimatologou. kai to 2008 kai to 2012 tous entise katallila. To 2012 to tragoudi eftaige pou den pige kala, alla endimatologika itan poli kalo. Anameno kati poli prosegmeno kai neaniko tavtohrona (logo tis ilikias tou Viktor).

    Απάντηση
  3. Fay
    Fay says:

    Φαντάζομαι το κουστουμάκι του Victor, να το κρατήσει και αυτό όπως το φόρεμα της Καλομοίρας.
    Να τα βάζει που και που και να αναπολεί…

    ΔΩΣΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!

    Άλλη εκτίμηση θα έχεις από τον κόσμο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *