Eurovision 2023: Ο Graham Norton και η Hannah Waddingham θα ανακοινώσουν την τελική βαθμολογία!

Σε συνέντευξή της στο The Tonight Show του Jimmy Fallon η Hannah Waddingham αποκάλυψε ότι θα είναι μία εκ των τεσσάρων παρουσιαστών του φετινού διαγωνισμού, και πιο συγκεκριμένα η συμπαρουσιάστρια του Graham Norton όσον αφορά την ανακοίνωση της βαθμολογίας του Μεγάλου Τελικού της Eurovision 2023. Να σημειωθεί ότι ο Graham Norton θα συμμετάσχει μόνο τη βραδιά του τελικού. Το κάδρο των παρουσιαστών ολοκληρώνουν η Julia Sanina και η Alesha Dixon.

Η εμπειρία του Graham Norton

Ο παρουσιαστής Graham Norton διατελεί ως σχολιαστής του διαγωνισμού για λογαριασμό του BBC από το 2009 και είναι ευρέως γνωστός για τις επισημάνσεις του κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας. Η εμπειρία του στην παρουσίαση αποτελεσμάτων της Eurovision δεν σταματά εκεί, καθώς έχει παρουσιάσει το Eurovision Dance Contest 2007 και 2008.

Ο φετινός διαγωνισμός

Ο 67ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο M&S Bank Arena του Λίβερπουλ, όπου θα λάβουν χώρα τα τρία show της διοργάνωσης στις 9, 11 και 13 Μαΐου. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Eurovision 2023:

  • 9 Μαΐου – Πρώτος Ημιτελικός
  • 11 Μαΐου – Δεύτερος Ημιτελικός
  • 13 Μαΐου – Μεγάλος Τελικός

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2023!

Πηγή: The Tonight Show

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *