Eurovision 2023: Οι τελευταίες εξελίξεις για τα Ουκρανικά στοιχεία στο διαγωνισμό!

Ο Ουκρανός διευθυντής του δημιουργικού τμήματος για τον φετινό Πανευρωπαίκο Διαγωνισμό Τραγουδιού, German Nenov, έκανε μια δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα και μας ενημέρωσε σχετικά με την προετοιμασία στην δημιουργία των παρουσιάσεων που θα συμπληρώσουν τις βραδιές πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι στο Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα πρόσθεσε ο καλλιτέχνης στα Αγγλικά και τα Ουκρανικά:

Χθες το βράδυ, οριστικοποιήσαμε την μουσική μορφή μιας απο τις παραστάσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο ένταξης της Ουκρανίας στον διαγωνισμό τραγουδιών της Eurovision 2023.

Άκουσα αυτό τον ήχο περίπου δέκα φορές, και με έπιασε ανατριχίλα και γέμισα με υπερηφάνεια για την Ουκρανία και τον ουκρανικό πολιτισμό μας. Απομένει πολύ λίγος χρόνος για την Eurovision, και καθημερινά η εικόνα της Ουκρανίας, που χτίζω στο μυαλό μου από την αρχή, γίνεται όλο και πιο φωτεινή.

Καθημερινά, αισθάνομαι όλο και πιο υπεύθυνος για το γεγονός ότι, σε αυτό το σημείο της πορείας μου, μου δίνεται τιμή να είμαι ο δημιουργικός διευθυντής για την Ουκρανία σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση για τον κόσμο της μουσικής. Και ταυτόχρονα, κάθε μέρα είμαι όλο και πιο βέβαιος ότι όλα όσα σχεδιάζουμε θα γίνουν πραγματικότητα. Άλλωστε, καλέσαμε τους καλύτερους καλλιτέχνες και τους καλύτερους ειδικούς να φέρουν στην ζωή όλες τις πινελιές αυτής της εικόνας. Όλα θα ειναι Ουκρανικά.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by German Nenov (@german.nenov)

Από τις αρχές του Φλεβάρη, ο Ουκρανός καλλιτέχνης δήλωσε πως θα υπάρχουν αμέτρητοι Ουκρανοί καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο πλαίσιο του διαγωνισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *