Eurovision 2023: Τα στοιχήματα για τους ημιτελικούς Ι Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα;

Μετά και την επίσημη κυκλοφορία και των 37 συμμετοχών για την Eurovision 2023, οι στοιχηματικές εταιρίες άνοιξαν και για τους δύο ημιτελικούς και τις πιθανότητες πρόκρισης της φετινής διοργάνωσης!

Εδώ και καιρό, μέσα από το Eurovisionfun σας ενημερώνουμε για τις στοιχηματικές αναλύσεις για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μέσα από την αγαπημένη σας στύλη που θα συνεχίσει μέχρι και την βραδιά του μεγάλου τελικού για το 2023!

Πρώτος Hμιτελικός

Ο πρώτος και για πολλούς πιο δύσκολος ημιτελικός, δείχνει το ξεκάθαρο προβάδισμα της Σκανδιναβίας με απόλυτη πιθανότητα πρόκρισης, που ξεπερνά το 90%! Οριακή πρόκριση για τον πρώτο ημιτελικό φαίνεται να έχει η Ολλανδία και η Κροατία, με την Πορτογαλία να βρίσκεται μία ανάσα μακριά τους. Δυστυχώς, στην τελευταία θέση των στοιχηματικών εταιριών φαίνεται να είναι η Ιρλανδία με μόλις 19% πιθανότητες πρόκρισης.

Δεύτερος Ημιτελικός

Ο δεύτερος ημιτελικός, ο οποίος για πολλούς χαρακτηρίζεται ως ο πιο εύκολος για τον φετινό διαγωνισμό, ίσως είναι και αυτός που θα κρύβει και τις περισσότερες εκπλήξεις! Στην κορυφή για την πρόκριση από τον δεύτερο ημιτελικό βλέπουμε την Αυστρία, την Aρμενία και την Γεωργία με περισσότερο από 80% πιθανότητες πρόκρισης. Οριακή πρόκριση φαίνεται να έχει το Βέλγιο, καθώς οι αποδόσεις του είναι πολύ κοντά με αυτές της Πολωνίας, η οποία προς το παρόν βρίσκεται στην 11η θέση. Στις τελευταίες θέσεις, χωρίς να αποτελούν ιδιαίτερη έκπληξη εντοπίζουμε τον Άγιο Μαρίνο και την Ρουμανία με πιθανότητες πρόκρισης 25% και 24% αντίστοιχα.

 

Eλλάδα & Κύπρος

Όσον αφορά τα καθ’ ημάς, η Κύπρος και η Ελλάδα φαίνεται να ασφαλίζουν δύο από τα δέκα Χρυσά εισιτήρια για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Συγκεκριμένα, η Κύπρος βρίσκεται στην έκτη θέση του δεύτερου ημιτελικού με πολύ μικρές αποδόσεις και ανοδικές τάσεις, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται εντός δεκάδας με σίγουρη πρόκριση στον μεγάλο τελικό με ποσοστό 64% στην ένατη θέση ανάμεσα στις 16 χώρες του β΄ημιτελικού!

Ψηφίστε στο μεγάλο poll μας!

πηγή: eurovisionworld

Ποιες χώρες πιστεύετε  θα καταφέρουν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

 

 

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Καλημέρα σε όλους.

    Κατανοώ την πρόσθεση των ανρθώπων του EF να αποφευχθεί ο αρνητισμός και μακάρι να πάνε όλα καλά με την Ελληνική φετινή συμμετοχή, αλλά το να βρισκόμαστε 9οι στις πιθανότητες πρόκρισης και σε κάποιες στοιχηματικές και εκτός δεκάδας, μόνο καλό δεν είναι στην παρούσα φάση. Να σημειώσω επίσης, πως όταν άνοιξαν τα στοιχήματα για τους ημιτελικού χθες, ήμασταν στην 6η θέση με τη Λιθουανία και μέσα σε λίγες μόνο ώρες χάσαμε τρεις θέσεις.

    Το ότι το τραγούδι είναι σύγχρονο, όπως είπε η Στέλλα στο τελευταίο live, δε σημαίνει και αυτόματα πως είναι καλό ή πως έχει εξασφαλίσει τον τελικό.

    Θεωρώ τον ημιτελικό μας, ίσως και τον χειρότερο ημιτελικό που έχει υπάρξει στην ιστορία της Eurovision και δυστυχώς δεν είμαι βέβαιος για την πρόκρισή μας. Φτάσαμε σε σημείο να αναφέρεται πως τα άλλα τραγούδια είναι στην πλειοψηφία τους κακά, πως έχουμε αρκετούς συμμάχους και επίσης στον ημιτελικό βρίσκεται και η Δανία και θα ψηφιστούμε από αρκετές χώρες. Το τραγούδι δεν έχει κάτι Ελληνικό και ψηφίζοντας μόνο το κοινό φέτος, δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε να είμαστε στον τελικό του Σαββάτου.

    Η σειρά εμφάνισης και ΙΣΩΣ η σκηνική παρουσία, καταφέρουν να μάς δώσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό. Από τις 8 χώρες του 2ου μισού του ημιτελικού μας, μόνο το San Marino θεωρώ πως θα αποκλειστεί 100%, οπότε έχουμε 7 εν δυνάμει συμμετοχές τελικού και από τις 8 χώρες του 1ου μισού, προσωπικά δεν ξεγράφω τη Ρουμανία, παρά το αδύναμο τραγούδι της.

    ΜΑΚΑΡΙ να κάνω εγώ λάθος, αλλά σίγουρα τα πράματα για την Ελλάδα δε θα είναι εύκολα φέτος.

    Απάντηση
  2. George
    George says:

    Δεν πιστευω οτι η Κροατια θα προκριθει ευκολα , η Πορτογαλια εχει περισσοτερες προοπτικες οσο για την τελευταια θεση νομιζω ανηκει δικαιωματικα στο Αζερμπαϊτζαν .

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Εννοείτε ότι διαφωνώ με τον αρθρογράφο, ότι δηλαδή υπάρχει ασφάλεια για την πρόκριση μας βάση των στοιχημάτων. Από πότε η 9η θέση εμπνέει τέτοια σιγουριά; Επειδή παρακολουθώ πολλά χρόνια τον διαγωνισμό, όταν μια χώρα βρεθεί στην 9η ή στη 10η θέση λέγαμε ότι αυτή η χώρα κινείται στη κόψη του ξυραφιού για την πρόκριση και όχι το αντίθετο!

    Όμως, όπως έχω ξαναπει τα στοιχήματα τέτοια χρονική περίοδο δείχνουν μόνο μια τάση. Όλα θα κριθούν από το στήσιμο σκηνικά της κάθε χώρας και ασφαλώς η live απόδοση των τραγουδιών. Ειδικά σε έναν ημιτελικό (όπως αυτός που συμμετέχουμε) που έχει στην πλειοψηφία του, από μέτρια εως αδιάφορα τραγούδια.

    Απάντηση
  4. Πέτρος
    Πέτρος says:

    Στο 2ο ημιτελικό δε θα βαζα το χερι μου στη φωτια για κανεναν περαν της Αρμενιας και της Εσθονιας που ανετα ξεχωριζουν αναμεσα σε τρομερα μετρια τραγουδια. Η Αυστρια δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιζει τοσο ψηλα. Νομιζω την προκριση θα την καθορισει η σκηνικη παρουσια στον ημιτελικο μας, οποτε πιστευω κι εμεις κι η κυπρος εχουμε καλες πιθανοτητες. Απλα για τελικο δε μας βλεπω πολυ ψηλα.

    Απάντηση
  5. EVANGELOS TAOUSANIS
    EVANGELOS TAOUSANIS says:

    Ότι δηλαδή θα περάσει η Λιθουανία και το Βέλγιο (!!) και δεν θα περάσει η Ελλάδα με Κύπρο και Αλβανία στον ίδιο ημιτελικό (για να μην πω για Ρουμανία, Γεωργία, Άγιο Μαρίνο) και μια παρουσία σίγουρα πολύ πιο ελκυστική στο κοινό της τηλεψηφοφορίας από την περσινή που τραγουδούσε για θανατικά. Οι σχολιαστές έχετε πάει τον αρνητισμό και τους ευσεβείς σας πόθους σε άλλο επίπεδο πραγματικά. Και είμαι πολύ περίεργος πόσο καλύτερα νομίζετε πως θα τα πήγαινε η Μελίσσα με τόσο έντονο γυναικείο ανταγωνισμό στον ίδιο ημιτελικό (Αρμενία, Αυστρία, Γεωργία) και στον φετινό διαγωνισμό γενικότερα.

    Απάντηση
  6. Angelos-Filip Mitsis
    Angelos-Filip Mitsis says:

    An skeftei kaneis oti tha psifisei mono to koino,min perimenete prokrisi tou Vernikou!
    Ksexaste to 2023…kai as elpisoume se kati kalytero kai ethniko teliko xoris epitropi kai anameixi ERT to 2024!

    Απάντηση
  7. Tina
    Tina says:

    Η ΕΡΤ ήθελε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να στείλει μπαλάντα και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε χλιαρή υποδοχή στο εξωτερικό και προγνωστικά που δείχνουν ότι θα δώσουμε μάχη με κάποιες άλλες χώρες για να περάσουμε στον τελικό καμία ασφάλεια δεν μου δίνει το τραγούδι που επιλέχτηκε ακόμα και αν περάσει στον τελικό θα βρεθεί στις τελευταίες θέσεις. Κρίμα γιατί σίγουρα θα υπήρχαν καλύτερες επιλογές που παρακαμμφηθηκαν για άγνωστους λόγους

    Απάντηση
  8. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω η σκηνική παρουσία και η σειρά εμφάνισης θα είναι καθοριστικοί παράγοντες ειδικά για τις χώρες του β ημιτελικού (μαζί και εμείς). Το πώς καταφεραμε με τους ανίκανους της επιτροπής να καρδιοχτυπαμε για το αν θα περάσουμε από έναν αδύναμο ημιτελικό με όλους τους συμμάχους είναι πραγματικά για γέλια. Δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι φέτος πάμε απλά για να πάμε και είναι μια χαμένη για την ώρα παρουσία μας στο διαγωνισμό. Πρέπει να δουλευτει πολύ για να αλλάξει η τύχη που θα έχει αυτό το τραγούδι. Τραγούδι ταμάμ για σκηνες σε σχολικές παραστάσεις και ωδεία αλλά στο διαγωνισμό είναι (για την ώρα) στα όρια του borderline qualifier.
    Μια χαμένη χρονιά για την Ελλάδα. Να δω τις δηλώσεις της Κοζάκου όταν θα βρεθεί πολύ χαμηλά η συμμετοχη μας ή ακόμα χειρότερα στο ενδεχόμενο αποκλεισμού….
    ΥΓ: εν τω μεταξύ ο μικρός θα έκανε τουρ στα διάφορα pre party έλεγαν… Όχι τελικά; Τελείως τα λεφτά; Ο,τι να ναι φετος…

    Απάντηση
  9. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Με 100% televoting, το Liar της Melissa θα ηταν φαβορι να νικησει αυτον τον πανμιζερο ημιτελικο, θα ειχαμε ενα ωραιοτατο polished uptempo, τωρα ειναι στην κορυφη μια τρολια ( Αυστρια ) και την μπαλαντα της Αρμενιας. Αν καποιος hater της Melissa – που να ξερει ομως απο Eurovision – εχει αντιθετη γνωμη γιαυτο, ας μου το στηριξει.
    Εμεις τωρα εχουμε μια συμμετοχη που ειναι 34η/37 στο myEurovisionScoreboard και 9η στα στοιχηματα στον ημιτελικο και χαιρομαστε.
    Ευχομαι πραγματικα να μην παρει αυριο την death slot και η εμφανιση να ειναι ωραια γιατι φλερταρουμε πολυ επικινδυνα με τον αποκλεισμο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *