Eurovisionfun: Νέο ρεκόρ με 300.000 επισκέπτες μέσα στον Φεβρουάριο!

Τι κι αν ο μήνας που μας πέρασε είναι ο μικρότερος μήνας του χρόνου, η ιστοσελίδα μας χάρις στην αγάπη και υποστήριξη σας συνεχίζει να αναπτύσσεται και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Το Eurovisionfun σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το Google Analytics, όπως αυτά αναρτήθηκαν στο similarweb συγκέντρωσε μέσα στο Φεβρουάριο, 295.700 επισκέπτες, έχοντας 100.000 περισσότερους επισκέπτες από τον Ιανουάριο! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Φεβρουάριος του 2023 υπήρξε ο δεύτερος καλύτερος μήνας στην ιστορία του Eurovisionfun από άποψης επισκεψιμότητας, πίσω μόνο τον Μάιο του 2022!

Συγκεκριμένα το Eurovisionfun με 295.700 επισκέπτες τον Φεβρουάριο βρίσκεται στην θέση νο 3.441 στην Ελλάδα και στην θέση νο 204.888 παγκοσμίως!

Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε για μία ακόμη φορά πως το Eurovisionfun εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια είναι σταθερά η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα για τον διαγωνισμό σε Ελλάδα και Κύπρο, αυξάνοντας κάθε μήνα μάλιστα την διαφορά της από τους εγχώριους ανταγωνιστές της.

Οι δύο μικρές πλέον ελληνικές ιστοσελίδες της Eurovision (ogaegreece και infegreece) συγκεντρώνουν μαζί το 1/5 των επισκεπτών του Eurovisionfun, αφού και οι δύο μαζί έχουν λιγότερο από 60.000 επισκέπτες, όταν η ιστοσελίδα μας συγκέντρωσε 296.000!

Το Eurovisionfun παραμένει μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες παγκοσμίως για τον διαγωνισμό της Eurovision και αυτό το μήνα, μειώνοντας μάλιστα τη διαφορά της από τους προπορευόμενους. Χαρακτηριστικά η κατάταξη με τα εννιά δημοφιλέστερα sites του διαγωνισμού για τον Φεβρουάριο είναι η εξής:

Eurovisionworld 4.900.000 επισκέπτες

Wiwibloggs 1.300.000 επισκέπτες

Eurovoix 495.000 επισκέπτες

Eurovisionfun 296.000 επισκέπτες

Escxtra 227.00 επισκέπτες

Estoday 171.000 επισκέπτες

Escunited 130.000 επισκέπτες

Escbubble 121.000 επισκέπτες

Escplus 87.000 επισκέπτες

Όλα τα στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Φυσικά κανείς στην ομάδα του Eurovisionfun δεν εφησυχάζει, αφού πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα βρίσκονται στα σκαριά. Μείνετε συντονισμένοι εδώ, καθώς στον Μάρτιο θα μάθουμε τους τελευταίους εκπροσώπους των χωρών για την Eurovision 2023, αλλά θα ακούσουμε και την ελληνική συμμετοχή με τον Victor Vernicos!

Τα live μας στο κανάλι μας στο YouTube θα συνεχιστούν με αμείωτο το ενδιαφέρον, όπως και νέες συνεντεύξεις και πλούσιο υλικό θα δημοσιεύεται συνεχώς και εκεί.

Μέσα από τα social media μας θα συνεχίσουμε την διάδρασή μας, ενώ και στο μοναδικό ουσιαστικά γκρουπ υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό, θα ανταλλάσσουμε απόψεις με επίκεντρο φυσικά τον αγαπημένο μας θεσμό!


Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *