La Zarra: “Θα είμαι μόνη μου επί σκηνής στο Λίβερπουλ!”| Αποκλειστική Συνέντευξη

Η φετινή εκπρόσωπος της Γαλλίας στην Eurovision 2023, La Zarra βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο κανάλι του Eurovisionfun στο Youtube, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Πασχάλη και τον Αποστόλη!

Για την εμπειρία της με τον διαγωνισμό μέχρι στιγμής, η ίδια ανέφερε πως το πιο δύσκολο ήταν η επιλογή του τραγουδιού αλλά τώρα τα καλά και διασκεδαστικά πράγματα ξεκινούν.

Η Γαλλία φέτος εκπροσωπείται από τη La Zarra με το τραγούδι “Évidemment”, το οποίο είναι εξ ολοκλήρου στα γαλλικά. Για το μήνυμα του τραγουδιού η ίδια μας αποκάλυψε:

“Το νόημα του τραγουδιού αφορά το να βρεις τον εαυτό σου μέσα από δυσκολίες και να επανακτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου! Για μένα, όταν δημιουργήσαμε το τραγούδι, έπρεπε να αγαπήσω και τον εαυτό μου και να πάρω ρίσκα! Αγάπησε τον εαυτό σου λοιπόν, άσε πίσω τους κακούς ανθρώπους και κράτα τις υποσχέσεις που έδωσες στον εαυτό σου!”

Για την επιλογή του τραγουδιού, η La Zarra ανέφερε τα εξής:

“Όταν μου έγινε η πρόταση για τον διαγωνισμό, δεν είχα κάποιο τραγούδι. Είχα πολλά αλλά για το επόμενο μου άλμπουμ και ήθελα κάτι ιδιαίτερο που να μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα τότε! Έτσι, με τους συνεργάτες μου γράψαμε το “Évidemment”, για την Eurovision!

Η ίδια μας αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την σκηνική εμφάνιση στο Λίβερπουλ:

“Έχουμε πολλές ιδέες, αλλά για μένα είναι σημαντικό η εμφάνιση να παραμείνει απλή αλλά ταυτόχρονα να σοκάρει το κοινό! 

Επίσης, η La Zarra δεν δίστασε να μας αποκαλύψει πως θα είναι μόνη της επί σκηνής όπως και στο επίσημο βίντεο κλιπ της χώρας! Στη συνέχεια, ανέφερε πως έχει ακούσει σχεδόν όλα τα τραγούδια της φετινής Eurovision και αυτό που ίσως ακούει περισσότερο είναι το “Stay” της Λιθουανίας, αν και όλα τα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού είναι καταπληκτικά!

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη της La Zarra παρακάτω:

Απολαύστε το reaction video για τη φετινή συμμετοχή της Γαλλίας από την ομάδα του Eurovisionfun:

Mη ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *