Måns Zelmerlöw: Αν κερδίσει η Loreen η επιστροφή μου στην Eurovision θα αργήσει!

Στο podcast του BBC για την Eurovision μίλησε ο Måns Zelmerlöw, νικητής για την Σουηδία στον διαγωνισμό το 2015 με το Heroes. O Måns που τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένεια του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανάφερε πως εφόσον η Loreen κερδίσει στο Λίβερπουλ θα πρέπει να καθυστερήσει την επιστροφή που σχεδίαζε στην Eurovision, αφού και ως τακτική θα πρέπει να περιμένει κάποια χρόνια, αν θέλει να έχει πιθανότητες νίκης, αφού το να κερδίσει μία χώρα δεύτερη φορά την σειρά είναι πολύ δύσκολο.

Ο Måns Zelmerlöw έμεινε εντυπωσιασμένος από το πως άλλαξε η εικόνα της Eurovision στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε ένα χρόνο και μετά την δεύτερη θέση του Sam Ryder στον περσινό διαγωνισμό. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα επέστρεφε και αυτός στο μέλλον στο διαγωνισμό απαντά πως αν η Loreen κερδίσει θα πρέπει να καθυστερήσει την επιστροφή, ως τακτική αν θέλει να έχει πιθανότητες νίκης.

Είχα σκοπό να το κάνω κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά αν η Loreen κερδίσει δεύτερη φορά για την Σουηδία, πρέπει για τακτικούς λόγους η επιστροφή μου να απέχει αρκετά χρόνια…

Παρά την αλλαγή σχεδίων που θα του δημιουργήσει μία ενδεχόμενη νίκη της Loreen στην Eurovision 2023, o Måns Zelmerlöw κυριολεκτικά την αποθεώνει και προεξοφλεί την επιτυχία της τον Μάιο στο διαγωνισμό.

Το τελευταίο λεπτό του αριθμού είναι από τα ωραιότερα που έχω δει ποτέ και ακόμα κι αν το τραγούδι δεν είναι ένα νέο “Euphoria”, καταφέρνει να δημιουργήσει κάτι που είναι σχεδόν εξίσου καλό. Είχα τη Νορβηγία ως τεράστιο φαβορί, αλλά τώρα δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να απειλήσει τη Loreen.

Στην συνέχεια ο Måns δεν διστάζει να ρωτήσει τον δημοσιογράφο του BBC που είναι η γνώμη των συναδέλφων του στην δημόσια τηλεόραση της χώρας για την εμφάνιση της Loreen.

Πιστεύουν το ίδιο πράγμα, όλοι νοιώθουν ότι στην πράξη ο διαγωνισμός τελείωσε!

Δείτε την εμφάνιση της Loreen στο after party αμέσως μετά την νίκη της στο Melodifestivalen 2023:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Source

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Η πολλη σιγουριά θα τους φάει φέτος τους Σουηδούς..να το θυμηθείτε γιατί θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει τον Μάιο.

    Απάντηση
  2. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Ας σταματήσει η Σουηδία με αυτή την αλαζονεία! Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! Μ’ αρέσει και μένα το τραγούδι της Loreen, αλλά δεν μπορούν να δηλώνουν ότι ουσιαστικά ο διαγωνισμός έχει λήξει και να ακυρώνουν τις προσπάθειες των υπόλοιπων χωρών! Άσε που μπορεί να επαναληφθεί και κανένα σενάριο αντίστοιχο του Rybak 2018…! Κρατάω μικρό καλάθι για οτιδήποτε.

    Απάντηση
  3. Amesc
    Amesc says:

    Σίγουρα η αλαζονεία δεν θα τους βγει σε καλό, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση οι podcasters του BBC είπαν ότι τελείωσε. Ο Måns έδειξε μια σιγουριά πιο πολύ.

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Πολλές φορές κι εγώ έχω αναφέρει για την στήριξη που έχει σχεδόν κάθε χρόνο η Σουηδία, ειδικά απο τις επιτροπές. Αλλά φέτος δικαιωματικά με τέτοιο τραγούδι, φωνή και παρουσίαση είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη.
    Η έκπληξη θα είναι αν δεν κερδίσει!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *