Victor Vernicos: “Θέλω να μιλήσω με την Παπαρίζου, τον Ρουβά και την Amanda πριν ανέβω στην σκηνή”!

Μία ακόμη συνέντευξη έδωσε ο εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2023. Αυτή την φορά στην κάμερα του Happy Day στον Alpha, ο Victor Vernicos μίλησε για το πως έγραψε το What They Say, τους στόχους του στο διαγωνισμό, αλλά και με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να μιλήσει πριν ανέβει τον Μάιο στην σκηνή στο Λίβερπουλ.

Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, προσπαθούμε να γίνουμε ακόμη πιο έτοιμοι καθημερινά. Έγραψα το τραγούδι μόνος μου, σε μία αγχώδη στιγμή της ζωής μου. Μετά από ενάμιση χρόνο το κατέθεσα για τη Eurovision. Το έγραψα σε δύο ημέρες. Ήθελα μέσα από το video clip να δείξω τη μοναξιά.

Η Eurovision ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα. Με είχε βάλει η μητέρα μου να κάνω μαθήματα, το αγάπησα κι έτσι συνέχισα … Θέλω να μιλήσω με την Έλενα Παπαρίζου που έφερε την πρωτιά, τον Σάκη Ρουβά και την Amanda από πέρσι.

Victor Vernicos

O Victor Vernicos όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό μας άρθρο, έχει ήδη ξεκινήσει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τις πρόβες του με τον Κων/νο Ρήγο, που φέτος έχει αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια της συμμετοχής μας, όπως πρώτα και αποκλειστικά διαβάσατε από την ιστοσελίδα μας. Μάλιστα μέσα από τα social media της ΕΡΤ είδαμε πως χθες πραγματοποίησε την πρώτη του πρόβα με in ears (ακουστικά), ενώ παρούσες στην χθεσινή πρόβα του Victor ήταν και η Τζένη Μελιτά με την Μαρία Κοζάκου, οι σχολιάστριες της μετάδοσης του διαγωνισμού.

O Victor Vernicos θα εμφανιστεί στην όγδοη θέση του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2023 στις 11 Μαίου, ευελπιστώντας φυσικά να βρεθεί στον μεγάλο τελικό, συνεχίζοντας την παράδοση των δύο τελευταίων ετών που η χώρα μας βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    “ευελπιστώντας φυσικά να βρεθεί στον μεγάλο τελικό, συνεχίζοντας την παράδοση των δύο τελευταίων ετών που η χώρα μας βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας”
    Η μόνη δεκάδα που μπορεί να δούμε φέτος είναι αυτή του ημιτελικου και αυτό ακόμα παίζεται.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *