Βέλγιο: Ο Gustaph μας υπόσχεται μια πιο δυναμική εμφάνιση στην Eurovision 2023!

Σε συνέντευξή του στο VRT, τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα του Βελγίου, ο φετινός εκπρόσωπος της χώρας, Gustaph, μίλησε σχετικά με την σκηνική του εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision αλλά και τις ελπίδες του για μια πρόκριση στον Τελικό.

Με μόνο μια εβδομάδα να μας χωρίζει από την έναρξη των προβών και ουσιαστικά το ξεκίνημα του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο Gustaph μίλησε στο VRT σχετικά με την προετοιμασία του για τον διαγωνισμό. Όπως έχει πει και παλιότερα ο Gustaph, η εμφάνισή του στην Eurovision θα είναι διαφορετική από αυτή του εθνικού τελικού:

«Θα υπάρξει πολύ περισσότερη αλληλεπίδραση με τους τραγουδιστές των δεύτερων φωνών και με τις οθόνες. Και θα είναι πολύ πιο δυναμικό. Θα πρέπει να κουνιέμαι σε αυτή τη σκηνή πολύ περισσότερο.

Θα το έβρισκα προσβολή για τους χορευτές αν αποκαλούσα τον εαυτό μου χορευτή. Απλώς θα κινηθώ πολύ. Αν και αυτό δεν είναι εύκολο αν πρέπει να τραγουδάς ταυτόχρονα.

Ο Βέλγος εκπρόσωπος επιβεβαίωσε πως η εμφάνιση του στην σκηνή θα είναι σχεδιασμένη από τον Walter Van Beirendinck. Θα κρατήσει ωστόσο το καπέλο του από το Eurosong, αλλά η καινούργια του εμφάνιση θα είναι γεμάτη χρώματα.

Ανυπομνώντας για τον διαγωνισμό στο Λίβερπουλ, ο Gustaph στοχεύει να προκριθεί στον Τελικό και να πάρει μια καλή θέση. Έχει μεγάλες ελπίδες για την συμμετοχή του

Το τραγούδι είναι ένα στιγμιαίο πάρτι, ο κόσμος πιθανότατα θα έχει μια καλή αίσθηση αμέσως. Και είμαστε οι μόνοι στο είδος αυτό στον δεύτερο ημιτελικό όπου υπάρχουν πολλές μπαλάντες και έντονες ερμηνείες. Με εμάς είναι ένα πάρτυ και αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί καλό για μια ψηφοφορία του κοινού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction των συντακτών του Eurovisionfun, αντιδρώντας και σχολιάζοντας την συμμετοχή του Βελγιου στη Eurovision 2023 παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Βελγίου στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: vrt.be

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *