Ελβετία: Νέες πληροφορίες για τη σκηνική εμφάνιση του Remo Forrer στη Eurovision 2023!

Με την αυλαία των πρώτων τεχνικών προβών για τη Eurovision 2023 να ανοίγει αύριο, ο Remo Forrer, εκπρόσωπος της Ελβετίας στη Eurovision 2023, αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή του στη σκηνή του Λίβερπουλ.

Έχοντας ήδη γίνει γνωστό πως ο Forrer θα συνδοεύεται από τέσσερις χορευτές επί σκηνής, σε συνέντευξή του στο 20 Minuten και λίγο πριν αναχωρήσει για το Λίβερπουλ, ο Forrer αναφέρει τα εξής:

Η εμφάνισή μου θα είναι μια μίξη της δυναμικής εμφάνισης που έδωσε ο Luca Hänni σε συνδυασμό με το γεμάτο συναισθήματα στήσιμο του Marius Baer. Δεν είμαι σπουδαίος χορευτής, αλλά θα προσπαθήσω να μεταφέρω τα συναισθήματα που υπάρχουν μέσα στο τραγούδι μου σε μια εμφάνιση με τέσσερις επαγγελματίες χορευτές.

Για την επίδοσή του στον διαγωνισμό, ο Forrer είναι διστακτικός αλλά και αισιόδοξος. Σχετικά με τις πιθανότητές του να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου, αναφέρει:

Περίπου όλα τα φαβορί φέτος είναι συγκεντρωμένα στον ημιτελικό που διαγωνίζομαι και εγώ, γεγονός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την πρόκρισή μου. 10 χώρες συνεζίζουν στον τελικό και στα στοιχήματα εγώ είμαι 9ος. Δεν έχω αμφιβολία ότι φωνητικά θα τα καταφέρω αλλά ελπίζω ότι στο κοινό θα αρέσει και η εμφάνισή μου.

Την επιμέλεια της σκηνικής εμφάνισης του Remo Forrer για τη Eurovision 2023 θα έχει η Σουηδή σκηνογράφος Sacha Jean-Baptiste, όντας η 4η συνεχόμενη χρονιά που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο για λογαριασμό της Ελβετίας.

Η Ελβετία διαγωνίζεται με το Watergun στον 1ο ημιτελικό της 9ης Μαΐου, με σειρά εμφάνισης 8, ενώ η πρώτη τεχνική πρόβα του Remo Forrer θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:10 ώρα Ελλάδος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το reaction video της ομάδας του EurovisionFun για το Watergun παρακάτω:

Πηγή: eurovoix.com 

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *