Ελλάδα: Η πικρία του Αν. Μικρούτσικου για το 12αρι που δεν έλαβε η Άνοιξη από την Κύπρο!

Με αφορμή της δηλώσεις της Έλενας Πατρόκλου, (Κύπρος 1991, 9η θέση), πως η αγαπημένη της ελληνική συμμετοχή είναι η Άνοιξη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έκανε μία αναδρομή στη συγκεκριμένη χρονιά και στη συμμετοχή του, με τη Σοφία Βόσσου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξέφρασε την πικρία του για το 12αρι που δεν έλαβε η Άνοιξη από την Κύπρο, λέγοντας:

“Εμείς δώσαμε 12 στην Κύπρο εκείνοι μας έδωσαν δέκα. Ήταν μετά τον πόλεμο, όλοι ψήφιζαν Τουρκία, Ισραήλ, ήταν τότε με τις βόμβες. Με τη Σοφία είχαμε επιλέξει τότε να κάνουμε Πάσχα στην Κύπρο. πήγαμε στο κρατικό ραδιόφωνο και κάναμε εκπομπή. Έπαιρνε όλος ο κόσμος και μας έλεγε “Καλή επιτυχία”. Η επιτροπή, είναι η μόνη χρονιά, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη, δεν μας έδωσε 12 για την “Άνοιξη”, ο νοών νοείτω!”.

Και πρόσθεσε:

Το τραγούδι πρέπει να είναι τρία λεπτά και το δικό μας ήταν 3:04. Ήρθε η RAI και μας είπε ότι είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε, κάντε το τρία λεπτά γιατί θα έχουμε διαδικαστικά θέματα. Φαγώθηκαν τέσσερα δεύτερα“.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κύπρος δεν δίνει το 12αρι στην Ελλάδα. Το ίδιο είχε συμβεί και με την κυπριακή επιτροπή το 2015, αλλά και το κυπριακό κοινό, την περσινή χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

1 reply
  1. angela
    angela says:

    Δεν έχει κάμια υποχρέωση η Κύπρος να δίνει 12 μόνο στην Ελλάδα, ούτε και το ανάποδο, δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέται ειδικά άμα σκεφτούμε ότι ψήφισαν την Ισπανία και όχι κάποια από τις χώρες που αναφέρει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *