Ελλάδα: Κυκλοφόρησε το Remedy, υποψήφιο τραγούδι της Joanne για την Eurovision 2022!

Κυκλοφόρησε και επισήμως το Remedy, το τραγούδι με το οποίο η Joanne διεκδίκησε την Ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022 (και απόσπασμα του οποίου ακούσατε σε πρώτη μετάδοση στο Eurovisionfun)!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο, το τραγούδι υπογράφουν γνώριμα πρόσωπα, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ασχοληθεί και με τον διαγωνισμό της Eurovision, όπως είναι οι ARCADE. Οι υπόλοιποι δημιουργοί είναι ο DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλος, αλλά και η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνθέτης Sarah De Warren, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλους DJ όπως οι Kaskade, Martin Jensen και Mike Perry, ενώ τα τραγούδια της ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια stream.

Μπορείτε να ακούσετε το Remedy παρακάτω:

Πως σας φαίνεται το Remedy; Θα θέλατε να το δείτε να εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό;


Για περισσότερες αποκλειστικές ειδήσεις, αλλά και για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι έχει να κάνει με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ακολουθήστε μας στα social media:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μην ξεχνάτε το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι το Eurovisionfun!

2 ΣΧΟΛΙΑ
    • Monika goodbye!
      Monika goodbye! says:

      2022 λέει το άρθρο, κούκλα μου. Δεν ξέρετε να διαβάζετε, θέλετε και bitchy σχόλια. Όσο για το Remedy, πολύ κακό. 2003 φάση. Κρίμα για τη Γεωργακοπούλου, γιατί ταλέντο έχει.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *