Ελλάδα: Μινιμαλιστική εμφάνιση με στοιχεία από το Ελληνικό καλοκαίρι στη σκηνή του διαγωνισμού!

Μέσα από την εκπομπή “Breakfast@star” δόθηκαν παραπανώ στοιχεία για την σκηνική εμφάνιση της Ελληνικής αποστολής στο φετινό διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Μαρία Αργυριάδου μίλησε για τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχει συλλέξει σχετικά με την σκηνική παρουσία του Βίκτωρα, με την επιμέλεια σαφώς του Κωνσταντίνου Ρήγου.

” Ξέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα βάλει την υπογράφη του και θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια στην ελληνική εμφάνιση το 2023. Όταν το ακούσαμε, σκεφτήκαμε ότι θα έχει εμβληματικά εικαστικά, θα έχει χορευτές, ότι θα είναι ένα μαξιμαλιστικό σκηνικό. Όχι, γράψτε ένα μεγάλο όχι, γιατί όλο αυτό θα είναι αλλιώς!

Η σκηνοθετική προσέγγιση που αποφάσισε να δώσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος θα είναι απόλυτα μίνιμαλ. Επάνω στη σκηνή θα βρίσκεται μόνο ο Βίκτωρας και κανένας άλλος. Δεν θα υπάρχουν φωνητικά, θα ακούμε μόνο τη φωνή του Βίκτωρα, τίποτα από πίσω, καμία βοήθεια. Δεν θα υπάρχουν χορευτές και δεν θα υπάρχει καν η κιθάρα του. Θα είναι τελείως μόνος του και ο λόγος, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, είναι για να δώσουμε έμφαση μοναδική στον Έλληνα τραγουδιστή που στέλνουμε φέτος, τελείως μόνος! Δεν θα δούμε ούτε το υγρό στοιχείο σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ.

Υπάρχει ένα στοιχείο, το οποίο θα είναι το κόνσεπτ, το οποίο θα ακολουθεί την εμφάνιση του Βίκτωρα. Και το στοιχείο είναι το ελληνικό καλοκαίρι. Όλα τα χρώματα και όλη η σκηνή της Eurovision 2023 θα είναι προσαρμοσμένη στο ελληνικό καλοκαίρι και στα χρώματα του!”

Όσον αφορά τη δουλειά του Κωνσταντίνου Ρήγου, η δημοσιογράφος τόνισε ότι δόθηκε μεγάλη σημασία στην αφήγηση του κομματιού και στην κινησιολογία του Βίκτωρα ώστε να το μεταδώσει.

Μπορείτε να βρείτε το βίντεο ΕΔΩ στο 01:25:00.

Ο Βίκτωρ Βέρνικος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το “What They Say” και η ομάδα του EurovisionFun του ανυπομονεί να τον δει στη σκηνή του διαγωνισμού!

https://www.youtube.com/watch?v=qL0EkId_sTY

Πως σας φαίνεται η μινιμαλιστική προσέγγιση της φετινής Ελληνικής αποστολής; Γράψτε τη γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω!

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μακάρι να βγει ένα αποτέλεσμα αντάξιο της Γερμανίας το ’18 ώστε να περαστεί ο στίχος και με ωραία γραφικά και led να κατάφερει να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση με τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια και προγνωστικά.
    Αλλιώς…

    Απάντηση
      • Monika goodbye!
        Monika goodbye! says:

        Εδώ ηλπιζες εσύ το 2018 με την Τερζή και διεδιδες ένα κάρο ανακριβείς σχετικά με τη σκηνική παρουσία. Ο Βίκτωρας σε πείραξε;

        Απάντηση
        • EurovisionTales
          EurovisionTales says:

          Εγω;; Με τη Τερζη;; Lol εγω εκραζα Τερζη-Τσαλι απο το πρωτο λεπτο οταν ολοι της εκθειαζαν, και μολις εμαθα για την εμφανιση ελεγα οτι παμε για αποκλεισμο οταν ολοι λεγατε οτι θα περασει! Δε ξερω για ποιον με περνας, αλλα εγω Τερζη… no!
          Και φετος ιδια red flags βλεπω απο την αρχη, και παλι θα βγω αληθινος 🙂 <3

          Απάντηση
  2. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Ποιο ελληνικο καλοκαιρι με τοσο σοβαρο σκοτεινο θεμα; Το aphrodiasiac νομιζει ο Ρηγος οτι στηνει;; Χαχαχαχαχα
    Θα γελασουμε…

    Απάντηση
    • Καλώς τους εξυπνάκηδες
      Καλώς τους εξυπνάκηδες says:

      Το θέμα μπορεί να είναι σκοτεινό παρόλα αυτά η μουσική δεν είναι ούτε καταθλιπτική ούτε στενάχωρη. Το καλοκαίρι είναι fresh όπως καο ο Βίκτωρ όπως και το τραγούδι. Χωρίς να έχετε ιδέα και χωρίς να έχετε δει τίποτα το παίζετε έξυπνοι.

      Απάντηση
      • EurovisionTales
        EurovisionTales says:

        Ναι θα τραγουδαει ” coz for me its too late ”
        και απο πισω θα δειχνει ηλιολουστες παραλιες… Ευτυχως ηρθες εσυ που εχεις ιδεα να μας πεις!

        Απάντηση
        • Καλώς τους εξυπνάκηδες
          Καλώς τους εξυπνάκηδες says:

          Παιδί μου καλό, ποιος σου είπε ότι θα έχει ηλιόλουστες παραλίες. Διακριτικό λένε θα είναι. Και ξανα λέω ότι οι στίχοι μπορεί να είναι deep αλλά αυτιά δεν έχεις να ακούσεις ότι η μουσική δεν είναι καταθλιπτική; Ίσα ίσα ή μουσική με τους στίχους κάνουν πολύ ωραία αντίθεση. Αλλά νταξει πολλά ζητάω από έναν άνθρωπο που κράζει.

          Απάντηση
  3. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Άντε να περάσουν οι μέρες Ανυπομονώ με μεγάλη χαρά και αγωνιά να δω επί σκηνής τι μας έχει ετοιμάσει η ελληνική συμμετοχή…….του 2024

    Απάντηση
  4. Μάριος
    Μάριος says:

    Γιατί δεν λένε ότι δεν υπάρχει budget και το περνάνε ως minimal άποψη; Και τι σχέση έχει το ελληνικό καλοκαίρι με το συγκεκριμένο τραγούδι; Τραπέζι με ουζάκια και χταποδάκι θα βάλουν;

    Απάντηση
  5. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Δηλαδή η καλλιτεχνική επιτροπή όταν έγινε το περιβόητο μεετινγκ για να πληροφορηθούν τα σχέδια της ομάδας του Βίκτορ σε περίπτωση που επιλεγεί και σε συνδυασμό με το τραγούδι είπαν “ναι αυτό είναι! Η φετινή ελληνική συμμετοχή που θα ξεχωρίσει”μια μπαλάντα που στο τέλος γίνεται πιο αναγκαστικό (και χωρίς ρεφρέν) και για φόντο θα έχουμε το ελληνικό καλοκαίρι…ναι οκ.και μετά θέλετε να μη περιμένουμε ότι κάτι παίχτηκε στην όλη διαδικασία μια και έχουμε χρόνια εκλογών. Μάλλον ο μικρός φέρνει ψήφους σε κάποιους αλλά όχι στην ελληνική συμμετοχή προφανώς….

    Απάντηση
  6. Ben
    Ben says:

    Μόνο αισιοδοξία μετά από αυτά που δήλωσε ο Ρήγος! Σε όσους βασίζονται στο τι έκανε με το Aphrodisiac και κρινουν με βαση αυτο, καλως ηρθατε στον πλανητη γη μετα απο την δεκαετη απουσια σας και κριμα που δεν προλαβατε να ενημερωθειτε σχετικα με το τι εχει δημιουργησει απο τοτε εως τωρα σκηνοθετικα, κινησιολογικα και χορευτικα και ποια ειναι η αισθητικη του σημερα. Σε οσους παλι φανταζεστε πλανα με παραλιες και φοινικες και μια φραπεδια στα led επειδη για εσας αυτο σημαινει ελληνικο καλοκαιρι, περαστικα και φιλακια.

    Απάντηση
    • Ten
      Ten says:

      Ειλικρινα, ο άνθρωπος είπε θα έχει διακριτικό ελληνικό στοιχείο και θα παραπέμπει σε αυτό που είμαστε. Μάλλον για κάποιους η Ελλάδα είναι τα μπιτσομπαρα και τα ουζάκια και οι ίδιοι θίγονται που στέλνουμε καθαρά ξένο στίχο. Ειλικρινά δεν ξέρω τι ήθελαν να δουν επι σκηνής, χορευτές να κρέμονται από το ταβάνι και τον Βίκτωρ να κάνει κωλοτούμπες; Δεν έχουν δει τίποτα και σχολιάζουν αρνητικά, αλλά αυτοί είναι και θα είναι πάντα ορισμένοι. Το μινιμαλ δεν σημαίνει και βαρετό ας το βάλουν κάποιοι στο μυαλό τους.

      Απάντηση
  7. Mike
    Mike says:

    Κάποτε οι αποστολές της Ελλάδας θα πρέπει να ξεπεράσουν ότι πρέπει να υπάρχει πάντα ένα ελληνικό στοιχείο στην εμφάνιση
    Το τραγούδι ούτε έθνικ είναι, ούτε στα ακούσματα της Ελλάδας. Έχει άλλο υπόβαθρο
    Ας αποδώσουν το τραγούδι όπως πρέπει με μια σύγχρονη εμφάνιση κ ας αφήσουν τεχνάσματα τύπου ελληνικό στοιχείο

    Απάντηση
    • Σταυρούλα
      Σταυρούλα says:

      δε διαφωνω σε αυτο που λες ομως ακομα δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν αυτο το ελληνικο στοιχειο θα ειναι στερεοτυπικό ή υπερβολικό . Μπορεί να είναι πολυ μινιμαλ και καλλιτεχνικά να ταιριάζει κάπως σε ολο το βαιμπ της φρεσκαδας του βικτωρ και του τραγουδιού .

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *