Ελλάδα: Νέο βίντεο από τις πρόβες του Victor για το Λίβερπουλ!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Ρήγος που υπογράφει τη σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μας έδωσε ένα νέο στιγμιότυπο από τις πρόβες του Victor Vernicos, για το Λίβερπουλ!

Πριν λίγες μέρες, ο διευθυντής του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μίλησε αποκλειστικά στο Euronews και στον Γιώργο Μητρόπουλο, αποκαλύπτοντας στοιχεία για την εμφάνιση του Victor Vernicos στη σκηνή της Eurovision.

Υπενθυμίζουμε ότι η ο Victor με το What They Say διαγωνίζεται στην όγδοη θέση του Δεύτερου Ημιτελικού στις 11 Μαΐου.

https://youtu.be/qL0EkId_sTY

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction της ομάδας του EurovisionFun για τη συμμετοχή της Ελλάδας, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2023!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Παν. Μ
    Παν. Μ says:

    Είναι όμως παράξενο γιατί τόση αδιαφορία για το τραγούδι μας. Κι άλλες χώρες έχουν μέτρια τραγούδια αλλά όλο και κάτι λέγεται… όλο και κάτι γράφεται… όλο και κάπου ψηφίζεται. Εμείς είναι σαν ξαφνικά να γίναμε όχι Σαν Μαρινο αλλά Μαυροβούνιο και κανένας δεν ασχολείται

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Hype υπηρχε για τη χωρα μας απο τη ληξη του περσινου διαγωνισμου και μετα, και το φθινοπωρο εως τα τελη Δεκεμβριου ημασταν πολυ ψηλα στα στοιχηματα…Αλλα μετα καπου χαθηκε το πραγμα, λιγο η γενικη αισθηση οσων συμμετειχαν στη δημοσκοπικη επιτροπη (δεν ειχα ακουσει ουτε εναν απο οσους εχουν δημοσιο λογο σε σελιδες και podcasts μετα την ακροαση των τραγουδιων να λενε οτι υπαρχει τραγουδι νικης μεσα σε αυτα, ουτε καν 5αδας, με τα χιλαι ζορια 1-2 με προοπτικες δεκαδας και υπο προϋποθέσεις), λιγο η ανακοινωση της τριαδας που περιλαμβανε το Shout Out και αντιστοιχα οι διαρροη του…Γιατι ακομα και οι ξενοι που παρακολουθουσαν τα εγχωρια, οταν βλεπουν οτι ενα απο τα τρια καλυτερα τραγουδια ειναι το Shout Out, τοτε φανταζονται ποσο πολυ εχει πεσει το επιπεδο απο περσι και απο προπερσι. Αρα μετα απο ολα αυτα, ποιο hype να υπαρξει. Δεν λεω οτι το τραγουδι του Βικτωρα ειναι κακο, το θεωρω μια τιμια προσπαθεια και ποιος ξερει ποσο μακρια θα παει, μενει να το δουμε. Αλλα οταν δεκαδες YouTubers και ξενες σελιδες που μας “παρακολουθουσαν” να δουν τι γινεται για τα ρεπορταζ τους σε σχεση με την ελληνικη συμμετοχη εβλεπαν ολο το χαος, τις σκιωδεις διαδικασιες, τις αγωγες και γενικα ολο τον κακο χαμο, ε μετα αναποφευκτα η ελληνικη συμμετοχη, οταν ανακοινωθηκε, ξεκινησε το ευρωπαικο ταξιδι της οντας ηδη τραυματισμενη απο ολα αυτα και ποιος να ασχοληθει.

      Απάντηση
    • Αντώνης
      Αντώνης says:

      Διότι όλοι μας έχουμε καταδικάσει το τραγούδι λες και είναι Utopia Land ή το Clown. Δεν είναι επίπεδο Die Together, αλλά δεν είναι τόσο κακό. Ούτε αξίζει όλη αυτή την αρνητική ενέργεια από μερικούς, επειδή δεν πήγε η εκλεκτή τους. Δηλαδή, για όνομα. Μια στήριξη δεν βλάπτει

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *