Ελλάδα: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα ανακοινώσει το 12αρι της ελληνικής επιτροπής!

Πριν από λίγο η πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast@Star, αναφέρθηκε στον εκφωνητή των ψήφων της ελληνικής κριτικής επιτροπής. Το όνομα αυτού δεν ήταν άλλο από τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος διαδραματίζει και φέτος σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση γύρω από τον διαγωνισμό, καθώς μέσα από την εκπομπή “Πρωίαν Σε Είδον την Μεσημβρίαν” που συμπαρουσιάζει με τη Τζένη Μελιτά, σχολιάστρια της φετινής Eurovision, έχει ήδη φιλοξενήσει τον Βίκτωρα.

Μάλιστα, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό μαζί με τη Τζένη Μελιτά και τη Μαρία Κοζάκου, σχολιάστριες για τη Eurovision 2023, καθώς και με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος αποχώρησε φέτος από τον σχολιασμό της Eurovision, μάς προϊδέασε για την ανάληψη αυτού του ρόλου από τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Δεν είναι αυτή η πρώτη ενασχόληση του Σεργουλόπουλου με τον θεσμό. Έχει διατελέσει σχολιαστής για τη Eurovision 2007 μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου, ενώ το 2021 ήταν και μέλος της ελληνικής κριτικής επιτροπής.

Υπενθυμίζουμε ότι τον ρόλο του εκφωνητή πέρυσι είχε η Stefania, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2020 και 2021.

Πώς σας φαίνεται η επιλογή του Φώτη Σεργουλόπουλου ως εκφωνητή των ψήφων της κριτικής επιτροπής; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *